koittava on huoleton aamu jolloin taivaat aukeaa ja vapaus koittaa. Sulosäveltä soittaa torvet ja pasuunat. Elämäkin  voittaa jos on voitettavissa suuri potti. Eikä taivaalla pilviä näy, jos ei satu olemaan pilivessä. Kuitenkin kaikitenkin porskutellen mennään - kuivalla maalla!
***
 EESPÄIN eespäin väki voimakas ja raivaa vastukset tieltään. Käymme yhdessä ain. Kuitenki sillä varauksella, että sopu säilyy. Kahteentörmäys voi seurata jos sattuu toinen eksymään samoille maisemille. Vaan ei hätää, hyvä eksytystaktiikka saattaa olla apu ongelmaan. Ehkä virkavalta voi seurata. Jälkikoirat taas elementissään. Koiralla on koiran duuni!
***
KIVA tappa vanha tuttu. Tievossako hautajaiset vai häät, kuten näät on hektinen hetki tää elonretki. Kuin tuuli käy hänen ylitseen eikä häntä enää ole. Viimeinen syrjähyppy vie ojasta allikkoon ja haulikossa on lyijyhaulit. Luonto on hutakassa kun lyijyä ropisee pitkin mäkijä. Herätkää kaikki uniset ja pankaa kovat piippuun.
***
PAREMMINHAN se menisi tottakai, jos ei menisi huonosti. Pilvet on matalalla ja ukkonen paukkuu, vai liekö pakkanen. Sitä ei auta siniset silimätkää. Synkkää ja pimijää. Rakkeita sattaa ja balalaikka soi surun säveltä. Turha on murehtia mennyttä päivää koska huominen on aina eessäpäin.
***
RATTAAT suttii autossa ja ajattelukonneistossa hampaat katki. Rutinnaa kuuluu ja kaunis on luoksesi kaipuu. Osote hukassa, kompassineula villinä pyörii. Voi olla että kuummuu liikaa. Lämmin ei luita riko eikä kiltti mies lakia, mutta sen takia pitää olla rosvoja että markkinat jauhaa, soppakauhaa tarvitaan jos on soppaa tai velliä. Ja jalkapohjat on pirun hellijä.
***
PUOLUE on vaikea valinta. Ei Persu oo mikään Valintatalo. Haloo! Portti auki ja reilusti sissään , sei tunnu missään jos on terveet paikat. Voi kyllä ahistaa jos pieleen menee, mutta tuskin kuitenkaan kun ajotaitoo on ja selvä osoite. Syvältä löytyy arvokkaat timantit!
***
NYT täötyy myöntää, meni hösseliksi. Annon sormijen sohia automaattiohjauksella, mutta eipä haitanne kun ei panna haittaamaan.Pää pystyyn ja jalakaa ettn viskaten matka taittuu ja jälki jää.  -O-‎12.‎11.‎2013