Keskellä viikkua taas ollaan. Pakkanen -1.8, että laohoessa merkeissä.Raoha maassa ja ihimisillä raha riittää turhuuteen. Huumetta pistellään ja työ onmyrkkyä. Heh!

***

Sanovat- jopa huutavat - kurkkusuorana, että kuinka on kurijaa ja kuinka vaemenee elämisenäänet jopa - hanurista. Eikö mitä! Eletään sitä päevää kun on menossa ja huokaellaan sitte kun on aehetta. Ny oes vähä aehetta. Kokkeilin eilen parketinkovvuutte.Kovvaa oli.Ohtaan jä komija mustelma. Käsi revähti myös, että virheitä tullee vielä enempi ku ennen. Tää on elämää!
***
Tosihan on - mitä kurijempaa sitä lujempaa mennään- alaspäen. Vaen se on päätetty, että viisi suunnasta kuhan liikettä löytyy. Ja sitähän on, luoja paratkoon joka lähtöön jopa enempiki.Nupilla oli noppeos melekonen lattiaa kohti.
***
Kyllähän se vuojenaika jo itessään suap immeisen kengän kepijäksi tae paenavaksi. Mitä mukavampi sää sen kepijämpi kavio. Ei siihen tarvita kuita eikä muita. Antaa vaen luontaesen hulluuven tehä tehtäväsä vappaasti. Vaen pakko ne on kaekki  muutki vuuenajat jotenki selevittää.
***
Eikähä seo konstikaa jos Toppila työntää lämpyvä patteriin ja Forttumi virtaa töpseliin. Siinoo kun öllistellee ja töllistellee ja porinoe ilimosta jos e oo kummempaa päevittelyn aehetta.
***
Eikähän tuota tiijä ryöttää vaekka kärrykelijä pukkaa yhtä akkiä.. Kovasti mukavija lukuja naäöttää tikitaali nytkisille jokapakkasista pittää-
***
Talavi kulluuki mukavissa merkeissä. Kukapa sitä syysmyrskyvä ja räntää kaepaa, vaekka meleko varmasti se vielä mäkäsee luntaki metritolokulla. Siinon taas mummolla tekeminen .Siitä vaen...mummo tuumii. Muutapa ei ny löyvvy! MOE!  -O-‎28.‎1.‎2015