VOEVOE!
 
Ei tässä tiijä millekkä alakas.Väsyttää huonon yön jäläkeen. Silimät luppasee ollako aoki vae antasko olla räpsyyttimet kiinni. Huimaa ja kuola valluu? Kuuluu tauvinkuvaan. Lääkkeet ei auta, hiukan lieventää oereita. Anteeksi, että kitisen, mutta kun vaevat on aena läsnä. Huumorinappulaa käötän jos suinki kykenen! Seki alakaa olla hukassa.
***
Sitä ku on katellu tätä maaliman meininkiä lähelle sata vuotta niin sitä vanahentuneessa konneistossa alakkaa olla monenlaesta sanomista. Falskaa eestä ja takkaa ja moni päntijönnään makkaa! Mulla kuitenki vielä tiivisteet kunnossa. Enyä köllöllään oo ku yöllä.
***
Eiköön tässä lie itekki niin vanahhaa mallija, että tuskin varaossii hyllystä löytee. Hyvähän tuo on kuitenki että teorastamot myö halavalla nivellii ja ja muuta luukomponetteja. Taetava liäkär voesi niistä värkätä toemivija elimijä.
***
Aevojahan ei taija löytyvä. Vaen niitähän eijoo meikällä olluna tähänkää asti. Ei ossaes kuitenkaa käöttee. Ja hyvin on menny! Mitä joskus virran puutetta, vaen sikijä yöuni lattaa akkua aeka riskisti. Vaen kun seki alakaa olla kattelussa. Elämä on...
***
Tässä voe olla aevan huoleton kyllä kunnossapito toemmii. Maksaahan se. Vaen ei haittaa kun saa halavalla. Maksa varsinki maksaa, mutta jos ryypynvälit värkkää pitemmäksi niin eiköön tuo iloksi muutu?
***
Kylläkae hyväosasella on kaekki naotinnot naotittavana. Katteoksissaaan moni meinovvaa väheksyvä Naapurisa naotintoja. Ei kantsi olla moksiskaa. Naoti itekki ja anna roppasi naottija.Tietysti niissä raijoessa ku resussissa varraa,Ee kae siinä kun päätä pystyyn tuli mitä tuli!