smileyse vaen raksuttellee etteen päen tasasta tahtija. Seon oekijastaan seki meleko ihime että pallo pyörii? Mistä helekutista se enerkijasa ottaa ja missä on käöttökonneikko? Meleko ikiliikkuja.Akseliki on vissiin itevoeteleva tae mistä tuon tiennee. Hyvinhän nuo laakerit on kestäny. Liekkö ikinä perusremonttija tehty.Liekkö alakuperäsellä mölläkällä. Maalimassa monta on ihmeellistä asijaa.
smileyNyhhän neon viisaat laskeneet, että melekonen jää möykky mennä viuhahtaa oliko se kevätalavella tuosta maapallon ja kuun  välistä. Toki tuossa välämää on ajaa posottaa levijälläki  härrävärkillä, mutta aenahan on mahollisuus, että  laskelmat pettää ja ajaa palliksi jompaan kumpaan. Kuuhan tuo on meleko tarpeeton, aenaki nykyvään, kun keinovaloja poltellaan koko ajan. Lisäksi nuo pilivet on tiiviisti kuun eissä, että jos johonki pittää sattuva niin mielellään kuuhun. Jos se Telluksen pintaa hipasee, se saattaa olla monella poijalla aamut vähissä.
smileyOlipa miten oli, mutta kamalan iso möhkäle tuntuu olevan läpimittaa kilometri tolokulla. Semmonen kun täöttä votakkaa pyyhkäsee niin mahtaa siinä vinkka poskija polttaa. Pyrstöki tuntu sillä riettaalla olevan. Minkä tautta. Ehän se minä tiijä, vaen arvellahan tuota saattaa. Jospa hittaemmat porukasta on jääneet roekkumaan, kiirreellisten perrään.
smileyKilometrittäen tuntu pyrstöllä olevan mittaa. En tiijä kuka lie käöny mittaamassa. No aenahan niitä joutilaeta löytyy. Taevaanrannan maalarille hyvinki sopiva pätkätyö. Ehän mitä varmuuvella ossaa sanua oliko tuo uutinen pillaeluva vaen totta. Aprillipila ei kumminkaa, kun ei oo kauvaakaa kun asijasta luvin. Vaen aekapa seki näöttää miten siinäki hommassa käö, mutta luulisi, että jos on jäätä ja lunta niin sullaahan se kevätavahassa. Mahtaa tullaki meleko satteinen kesä?
smileyNy ei kumminkaa sula mikkää. Ihan sieluki jäätyy. -22,2 on lukemat Kempeleessä, muuvalla tietenki palijo enempi, me ollaanki vähhään tyytyviä. Lunta taetaa alakaa karvomaan. On siihen malliin ilima-ala rököllään- Näkkyypähän! -O-