smileytaas aamun päästön. Pittää vielä kokkeilla mitä sieltä tuolta ottalohkosta valluu sormenpäehin vae eikö mittää. Pikkunen sensuuri pittää kumminki pittää vetasta pykälään, sillä ei sitä parane aevan kaekkija päästää näkösälle. Kaekista tolloemmat ajatukset pittää pantata pahan päevän varalle, siihen tilanteeseen kun yhtää ajatushiutaletta ei ennään kellu tavoteltavissa.
smileyOhan tietysti itestään selevää, ettäporinat on puuta heinää, mutta aena se joku kovempiki kohe sattuu viikatteen tielle. Karahtaa niin sanotusti kivveen. Sillähän ei väliä mihin päen se asiajn heittää - länteen tae ittään. Kuhan ny jotaki ällistellee ja ihimettellee - parempijen jatkona.
smileySuuressa maalimassaki neon huomannu, että Suomella mennee luultuvaki paremmin, vaekka monenlaesta valitusta ja ätinää on kuultu koko tämän hallituksen olemisen aekana. Kolomija suurta A. lykkää kaekista laetoksissa höystöjen kanssa. Taetava asijoijenhoeto tuottaa tulosta. Vaikka Katainen lienee kaikkien aikojen haukutuin ja pilkatuin pääministeri niin mun mielestä Jyrki on paras ikinä! Taidokas ja yhteistyökykyinen asenne on tarttunut jopa vasureihin. Se on ihme että moinen kokoonpano on voinut pitää niin paljon erilailla ajattelevien immeisten kesken. Kyllä Juttaki on ihan tolokku. Hyvä niin. Nyt voimme nauttia , koko kansa, yhtenäisen politiikan saavutuksista.Ehkäpä silimät aukenee ja kansa huomaa, että sovitteleva ja laajakatseinen asenne koituu jokaisen hyväksi. Repiminen ja riitely johtaa aina kaaokseen.
smileySää jatkuu vakaana ja lauhanakin.-5.6 on lukema tänään. Paikoin tuntuu olevan lähes -30. Se on kova sana naenä pehemeinä aekoena. Tämmönen -0-10 on varsin mukava lämpötila tammikuulle.. Jälleen päivä on pitempi kuin eilen ja sen jopa huomaa, vai onko ajankohta eilistä myöhäsempi, en muista! Joo kivaa päivää vaan jokaiselle , positiivisellä asenteella, turhia murehtimatta meininki on mukavaa, vaikka ei niin kummosia sattuisikaan. -O-