...voe helevetti! Johan tässä onki ollunna rattosat ajat. Suatanna kun ensin luulee ja sitte ei ennää luule! Eikään tuo ies nukuttanna? Tuntu että pörhistelleen siinä alakaa jos työkseen värkkejjää  olemattoman kera. Mistää ei tuu lolokkua. Vaen täötyy vaen porskutella.

Lisäksi avviisija  kun lukkee, niin jopa on meleko varmaa että sitä riemastuu  ennenku saa raohotuspiikin? Seon tämä eläkelläesen olo niin rattosaa, ettei aena tiijä onko jotaki teheny vaen eikö mittää. Ylleesä ei mittää.Vaen ohan sitä siinäe.

Korvaki pillijä huutaa ja vihilooki tympijästi. Eiköön tuossa aottasi se korvakynttilä? Ei tarvitte kameroella rassaotua ahtaesiin putkiin. Se mahtasi olla helepompi homma imasta korvakynttilällä vaekku veke? Kiinalaenenko se on joskus hoksannu? Tiijä, mutta näen oon lukenu.

Ummetuksessaki voesi olla tehokas tuo korvakynttilä.  Imasee vuosien moskat ja helepolla. Ei tietenkää korvan kaotta, vaen anukseen kynttilää ja jo alakaa homma hoetuun. Eivät vaen oo kukkaa hoksanneet käöttää. Tietääkseni.

Helepot ja halavat menetelmät eivät koskaa saa kannatusta.
Esimerkiksi jos lemmenliekki leimahtaa kesken juhulijen, niin oesse kommijata kateltavvaa. Välliin syttysi rakin helemat tulleen ja välliin akkaen nimettömät. Nimetön tuho tanssiravintelissa, lööpit juoruvaesi. Oesi se komijaa? Vae eikö tuota lie taas kerrakseen. MOI! -O-7.5.2014