...Vappuki on aevan kohta. Siis pikkunen työvoimakatsaus lienee kohillaan? Semmoset  joella on työpaekka. Sahhaavat sitä oksoo jolla ite istuvat. Jokkaenen lakko varsinki laeton on firman siirtoa kaukoitään tai pelkästään Venäjälle ja Viroon.Konkurssi on myös uhkana.

Luulis tuo järki jo sanovan missä mennään. Mikkää firma ei pysy pytyssä jos ei ole tuotteelle menekkia Jumankauta kohta koko työmarkkinat on rajan takana. Ammattiliitot itkee ettei oo tyätä. Kannattasi vilikasta noehen änkyröehen sinne peiliin. 

Yhä enemmän pitäsi olla liksaa ja  entistä vähemmän työaikaa. Yhä enemmän etuuksia yhä vähemmän velvollisuuksia.

Jopa useat asiaa tuntevat valittaa, että nyt orastava nousu on vaarassa kun vientivaikeuvvet  häiritsevät nousua. Syynä tietenki tuotteen korkija hinta.

Tietysti kun vaalit ovat lähempänä joka päivä. Toveriporukkojen kannatus hiipuu alaspäen. Enemmisto tavan duunarit on kyllästyneet lakkoilemaan. Kaikki eivät halua mellakoita vaan rauhallista kehitystä ja hyvinvointia.Hiukan kun tinkii omastaan koko Suomi pelastuu!

Piti pikkusen taas agiteerata. Sehän ikkään kuin kuuluu tähän apun seutuun. Pakko ottaa kantaa vaekkei asijoesta tajua pätkääkää. Oli vaen semmonen fiilis, että jotaki pittää... Haetanneeko?-O-29.4.2014