HITOKSII !
Sehän on taas perjantai ja eessä viikonlooppu. , joten syytä ottaa kevijästi! Oon tässä hämärähyssyä pitäny. Keitin kahvit ja kaurapuuron ja lapion puuron kitusiin Nyt voikin hyvillä mielin syventyä ilimanaikaseen.
***
Kyllä tässon perse olalla ja pikku tinassa kumminki koko ajan. Mikäli tekstiin uskottaan. Ja miksette uskoisi. Mutta varotus on annettu usijaan kertaan että kaekki on poristu iliman alaleukaa. Haetanneeko tuo jos höpäjää tietosesti. Kohtahan tässä höpsii höperyyttään kumminki. Kontrolli karkaa eikä saa kiinni.Vaen vielä on muutama aevosolu henkissä, joten miksempä sitä pitäsi duunissa.
***
Kuka pentele tämmöstä tekstiä selevinpäin kirijottaa. Pikku huikka Meokkovija rasvaa ajatteluelintä kummasti . Jäläkijä syntyy kun sormi tökkii ja virheetki sammaan maksuu. Silimä sihtaa puuttuvia pukstaaveja vaen hoksa on metässä.
***
Nono poeka, eihän tässä maksuja, vaen paksuja voe jutella päätyönään. Ja jos Meokkovi loppuu niin ei hätää. Aenaki syntymäviinossa löytyy kumminkin? Ne ei ees vähene.Virtuvaali viinasta ei tuu kipiäksi.
***
Pahalle on mennyn mallille asijat. Täötyy polovistuva esirukkoukseen, että armon saes....Pappi kun sannoo että väkevän ryystäminen on synti, vaen jos viinissä löytyy niin se on taevasossuus taattu - meleko varmasti.
***
Vae eikae tässä pittää käöttää påevä joutavan jahtaamisseen, Nopiaan mennee tämäki vuos . Valua alkaa olla riittämiin kohtapian. <3