VÄRRÄÖTIN !
***
Kohomeessa tässä sorvia käönnistelen. Pakkanen varmaan pannu, niin meinoopi tuassii jumittoo. Käönnistysnestetäkkää ei oo ja eikö tuo akkuki liene vähissä. Laturriin keheno pitäsi pistee. Vuan suattoo männä vaekkeeksi löytee tarpeeksi jämäkkkätä virtoo joka antassii vilikettä silimäkulummaan.
***
Kaekemmoesta ilikeöttä kun sitä tulloo mieleen, niin oun yrittännä kehittee semmösta apuvärräötintä. Seos semmonen joka het ku äijällä alakoo kierrokset laskoo värräöttäsi ja lisäesi ajatuskiertuva. Eihän oo hullumpi keksintö.?????
***
Sitäpä tässä ounnii ihimetelly missä muovossa ko, värräötin antasi impulssija. Oesikko se sähköisku, vae turvaotusikko manuvaalimuotoon, nimittäen johonki piikkisysteemiin.Se oesi meleko halapa totteottaa, Rasitteena oesi sen hankala käöttö. Se kun oesi muistin varassa. Ja muisttaako tuo vanaha kottaraespönttö semmosia hiennouksija.
***
Sitte taas jos systeemin rakentasi tähän jakkaraan aotomaatiksi. Se anturilla haesteleisi millon alakaa kierrokset laskija alle minimin. Sillon sätkäöttäsi Forttumija niin että perskarvat kärähtäs. Niin jopa tulisi lennokkuutta nakin liikkeeseen ja savu korvista nousee ja sukat pyörii jallaassa.
***
Olisihan tietenki kovinki onnellista jos värräötin oesi hienovarraenen ja lempijä. Mutta tähän vanahaan ruppiin ei sivelyt tehuva. Ajattelin nimittäen alussa höyhensivelyvä. Seon turhaa kuvitella , että sillä oesi mittää jakuva.
***
Pittää ny miettijä lopullista ratkasuva. Onhan se fakkiirin tooliki yksi ratkasu. Luulisi että siinä pyssyy herreillä. Vae oesikko vaekutus lammaottava. Meeppäjatiijjä! Kehitystyötä pitänee jatkaa jos muistaaa.
***
Leikin tuassii savolaesta.Meniköhä seuvvullekkaa ?Ei tykätä pahhoo , aevan tahallaan rassausin. <3