smileyvaekka ei aena mee kun suunnittellee. Yllätykset ovat piristäviä tae aenaki antavat vipinää harmajaan arkeen. Nythän on niin, että kun eletään siinä kuilun partaalla ja koetetaan kieli keskellä suuta taeteilla kapijalla kannaksella kahtapuolen ammottavan kuilun keskellä, niin  eipä siinä tarvitte suurempija tönnäöksiä kun syöksy pohojalle alakaa. Näen on Tavan Taavilla kuin valtijonki tallouvessa. Onko maalima tullu valamiiksi? Tuskimpa! Suuriaki kohteita on, mutta maksaja puuttuu. Työthän on menneet päätteen tuijotteluksi ja numeroella leikkimiseksi. Tehhään milijoona keikkoja yhellä istumalla kun vaen paenaa oekijaa nappia. Jos joku voettaa niin seon selevä että vastaavasti jokku häviää. Kortti vie ja kortti tuo, mutta maanviljelys on etelleen onnenkauppaa.Tulikohan tuo ny tarpeeksi sekavasti sanottuva. Seon selevännsanaomisenaeka ohi! 
smileyTuossa vetasin tallouspolliittisen tilannekatsaoksen. Päen persettähän sen pitäs olla, kuten kaekki muukki katsaokset. Ilimojenennustus kuuluu sammaan katekorijaan muijen ennustajaeokkojen sanomisten kaa. Vaen sama kae se sille on.Kaekki pätinähän on pelekkää arvaelua ja Takkuuvarmaa on vaen kunki elävän kuolema. Ennemmin tae myöhemmin. Eikö ne niin sano, ettei mikkää muu oo tärkijää kun puutarhanhoeto, eikä sekkää oo niin helevetin tärkijää.
smileyRäkätaotiki meinaa kirnuta sieramessa. Liekkö pasilisko tullu nielastua siltä lasareetti keikalta. Siellä kun ilima oli varmaan sakijanaan vaekka minkä mallista öttijäestä ja viirusta valamiinna ottamaan kotisa sopivan kostijalta limakalavolta. Köhiminen ja räkiminen oli päevän menuu! Asijoejen näen ollen olisi sangen viisasta kiertää moeset paekat vähintään köhimisäänien kuulumattomissa. Vaekijahan sitä kumminki on välttää jos ei tokene panneen hanttiin. T oevua pittää, ettei rietao tosi lentsuksi!
smileySää on tänäki aamuan ulukona. Taas muutamaa astetta valosampaa ku eilen. Pilivessä ja -6.0 näöttää mittari.Oesikkohan alettava lentsun lääkitys. Hennesy- korkin narahus voes olla pasiliskolle järkytys ja lähtis katteleen otollisempaa kohetta? Näen seon tehtävä. Huominen näötttää onko tepsiny. -O-