KAVONNU!
***
Juuri terotettu ja kovassa iskussa ollu ajatteluelin onkavonnu ta sitte aparaatti on kattonu parraaksi häeppästä. Pittää koetttaa vanahalla, tyltsällä varakonneella saaha postaus seinälle.
***
NYKYaika antaa tilaa tollouksille.  . Päikkärit tievossa. Monissa miehin siirrellään ajatuksia - paikasta toiseen. Paikat myyty rahan puutteessa, saatu maksuksi vanhoja vellihousuja -ilman velliä.
***
Kesällä voi kelliä munasillaan! Suuret voimat siirtää vuoria. Savua ja tuhkaa purkautuu paineella , laava valuu kuumana ja notkeana. Hukkalämpö lämmittää tulevia kesiä. Toivossa voi elää kunnes synkkyys salpaa hengen ja mustaa maalaa - masentunut mieli.
***
Auringossa palaa ikuinen tuli ja suo meille poloisille mitä olemme ansaineet! Yöstä valoon ja kaamosta kalloon. Kelpaa vetää unta palloon Annan päivän aikoihin. Siihen saakka valoisuus täyttää tienoon.
***
Päästämiseen ei yksi päivä riitä. Kahleet on vahvat. Hohtimet hukassa eikä Mora tuo tulosta. Ehkä jo tänään on irti joka sidottu oli Hallejuijjaa huudammme ja kaiku vastaa.
***
Mikä on sidottu pysyy kiinni. Siivet antaa vaputeen jos irti pääsee. Korkealta näkee kauas, sokea panee arvaamalla. Tosin arvaa aina väärin. Sille.