MUUTOKSIJA
***
On aeka muuttumisleikkijen. Jokkaenen haluvaa olla muuta ku on. Veihtijä tuossa muuntaotumisessa ei käötetä. Korkeintaan teippijä ja sinitarraa. Eiköön tuo säelyne niilläki se pijätyskyky. Ja heleppoko on käyvvä hanasta laskemassa suuriki lasti. Naenen äijän veronen? Viisaampi vaen.
***
Meinaako joku väheksyvä viisaehenmiesten duunia. Se on jumalaota ylös lähetetty........Ja tain tähteet. Vaen miten se meni? Vaen tuliko? Seon niin vaekijaa havannoija verkkasta siirtymää.
***
Jalakamies ei pitkälle pötki aenakaa äkkijä. Täkkijä voe jatkaa jos varpaat palelee. Valelee voilla sijan läskijä niin yty yltyy kunnes kyltyy. Eikä taivaalla pilvijä näy!
***
Musta tuntuu että mustamagia on käöpänen jutska. Ei niin pahasti lipsu eikä kukkaa jiä hankeen makaamaan.Vaen asijoeta ei pijä katella mustavalakosten lasien läpi. Satteenkaari on hyvä. On kotiväen mieluinen väri.
***
En silti käy takaamaan. Ei sitä tiijä kuinka käö ja minkä vuoksi. Mutta onko välii...Seikkailuhenki elää. Tulkoon lunta tupaan, jos ei oo musta joulu, kuraa ei kumminkaan.
***
Neon nämä kiireet paras makkoella ennakkoon. Sehän niinku reenaosta pitkiin syyspimmeisiin. Kylet kestää eikä tuu makkuuhaavoja. Eikä muitakaa haavoja kun pittää oven reikelissä. Ei kukkaa ala puukkohippasta pellaan. Löpinälukku kiinni Plomps!