...menossa. Haluatko sanat omiksi ja välit vieraalle.Muistiluu koirille ja lihat sankoon. Kyllä se joku kyttyrät korjaa jos vikaa löytyy ja antaa armon käydä oikeudesta. Pahimmillaan verukkeet lakkaa lepattamasta ja onnistunut läpikäynti vie harmaan kiven sisälle, jossa ei ulospääsyä ole. Mä orjas oon ja orjaksesi jään, jos ensinkään näkyy valoa pimeydessä.

Nattaset nauraa pimeyden töille ja öille on selvä tilaus.. Tilikirja täynnä ja eurot pyörii. Kiinni ei saa! Tilaanko taksin vain ollaanko kaksin ja piru kolmantena pyöränä - joka on vailla ilmaa. Huoku loppunut ja pilven päällä henki kulkee.

Saunapalaa ja kiukaalla makkarat. Helvetti mitäs nyt syödään. K-kaupan Väiski onnistui haukkaamaan suuren palan jota ei oteta häneltä pois. Riemuitkoo taivas, iloitkoon maa kun, taivas aukeaa. ja saa!

Televerkot heitetty joissa rimpuilee iso kala . Päivä vedettu maalle ja vasta silmät näkyy. Pietarin kalansaalis antaa leipää kansalle joka vaeltaa eksyksissä. Kompassit hukassa ja onni oikein ja naiset nurin kumottuna veneet selässä ja puukko puntarissa.

Potut pottuna ja perunoista puutetta.Kankkunen vieraana ja päässä hakkaa tikka. Hikka vaivaa taikinaa , antaen hommalle hohtoa. Kiire kintuissa Liukumäki vie alaspäin ja antaa pitkät. .....

Rannikot raikaa ja kalliot kaikaa. Runoratsuilla siipisato ja tuotanto kato. Voi olla että laskusuhtanteessa laskuja riittää, siihen voi liittää rukouksen taivaisiin. Ja rannalla ruikuttaa jos ei muuta lie puuhaa.-O-‎27.‎7.‎2013