***
EI SITÄ PIENI järki tajuva mihinkä suuntaan se tämä maaliman ratas alakaa pyöriä vintturoija. Tällä hetkellä kyllä alakaa näöttää meleko pahalta. Terroristit meohkaa joka suunnalla. Henki katkolllla joka hetki.
***
Kaekenlaeset pervot ja ääriaenekset hilluu joka puolella. Tulipaloja sytytellään yön pimmeyvvessä. Tuskin se kuitenkaan valua antaa polosen pääkoppaan. Vaen suvata pittää :D - Kuulemma!
***
Hyvähän nyt on vinksahtaneilla työskennellä. Yö alakaa olla pimijää, polliisi kaokana ja poltettavvaa riittää.ja ja saeras mieli ettii uhuria. Allah akbar!
***
Nyrkit ja teräasseet heiluu yössä ja ruummista ja raatuva tullee ku liukuhihinalta.Polliisia pilikataan ja kivitetään jos häan suorittaa omaa työtään. Pahaksi on päässy.
***
Kaekesta syytetään muka työttömyyttä? Paskat! Nuo liipparit ei sellasta valasuva saa että työtä tekisivät. Eivät oo koskaa teheneet, eikä tee. Ovat niin tottuneet yhteiskunnan ilimaseen rahaan.
***
Tietenkää korvauksilla ei pitkälle pötki. Mutta ei hätää! Syksyn pimeys antaa jännitystä ja sisältyä elämiseen.
***
Olis kirveellä töitä, mutta ne kirveet taitaa olla hukassa. Niitä tuskin lienee oppositijollakaa, vaikkkka suvakit naama levijänä julistaa poistavasa kaekki huolet rakastelemalla! ! On se mukavata nähä poekiiko koeras!. Mulle se onki ihan sama miten mennee, etteen vae taakse. Kuhan johonki päen