Katkerana hän huomaa joutuneensa jo lapsena suuren huijauksen kohteeksi, sillä ei yläoksalta näkynyt Harjulan , senparemmin kuin muitakaan seljänteitä. Se masensi Tuomoa aikalailla, mutta koska hän perusluonteeltaan on optimisti hän äkkiä kelaa iloisemman ilmeen naamalleen. Sitten Tuomo vetäisee muutaman spurtin paikallaan, kokeillen näin onko "himohässiä" vielä verissä. Jalat vispaa kuin ompelukone. Tuomo siunaa mielessään aineen pitkävaikutteisuutta.
Onneksi naisia ei ole hänen tielleen sattunut. Varmaan aineenkulutus lähikontaktissa olisi moninkymmenkertainen. Tuomo katsoo sinnepäin mistä on tullut, mutta hän on aivan varma , että paluuta ei ole. Ainoa mahdollisuus on jatkaa eteenpäin , tai sivulle. Tuomo punnitsi mielessään vaihtoehdot. Koska Tuomo on kokoomuslainen, ei hän voinut ajatellakkaan menemistä vasempaan. .
Pikaisesti Tuomo kaivoi lähtökuopat, ja hiekan pölistessä Tuomo ampuu matkaan.Kotvan juostuaan Tuomo tulee pitkästäaikaan jonkin siviilisaation lähettyville.Tuomoa alkaa hirvittää alastomuutensa. Epätoivoisesti hän miettii millä peittää alastomuutensa? Kiroten hän huomaa että viikunapuita ei lähellä kasva, mutta se saa hänet ajattelemaan, ettei hän ainakaan paratiisissä ole. Tuomo hiljentää pykälänverran vauhtia, sitten hän äkkiä huomaa sellaista, joka olisi tavallisissa oloissa jäänyt huomaamatta. Varmaan jonkin mainosilmapallon jäänokset riippuivat suuren kuusenoksilla. Tuomo huokaa helpotuksesta, vihdoinkin, jotain joka saa hänet tuntemaan itsensä ihmiseksi.
Tuomo seisahtaa ja vetää pallonjäännökset alas. Pallon materiaali on jotain kevyttä silkkikangasta. Tuomo on onnesta mykkänä....nyt hän saa viimein lannevaatteen, joka naisia kohdatessa on välttämätön. Ei ole hyvä, jos naiset näkevät kaikki ajatukset livenä.
Tuomo yritti etsiä kankaasta sopivaa kohtaa, josta saisi sopivan kappaleen lannevaatteeksi. Pallo oli selvästi lähetetty Suomesta koska siinä oli kaikenmoisia, suomenkielisiä mainoksia. Sen enempää asioita miettimättä tuomo sitoi lannevaatteen paikoilleen. Aika humoristisia tekstejä saattoi lukea asusteesta. Takana luki suurin kirjaimin "Teuvan pastatehdas" . Vasemmalla sivulla luki: "Edessä on suuri salaisuus!", oikealla kupeella:"Koossa sen salaisuus! Kuusamonmuikku!" Etupuolella oli kirkuvanpunaisin kirjaimin "....tämä täytyy kokea itse!".
-jat-