PYHÄHUOMENTA!
***
Näen pyhänä on oekein ja kohtuullista vilasta miten piruntorjuntajoukot tänään voi.VastustajaPääpiru on kovasssa iskussa. Papit lienee hankkineet uutta toemenkuvvaa, näenä ankeina aekoena. Joopa! Rettiisinvilijelijäksikö ne papit on alakannu. Siinähän sitä on haastetta ja kilivottelua suurelleki hengenmiehelle/naeselle..
***
Kerran käväsin kirkossa niin pappi porisi kasvitarhasta ja savonkorijuusta. Minnen oekein päässy ällänpäälle mitä se meinasi. Naesimmeinen se tosin olj, eikä vaijennu seurakunnassa, vaen monenlaesta resehtijä se esitteli hyvään kasvuun kikkoja jos haluaa satuva korijata. . Toki piruva moetti ankarasti. Ei tuntunu oekein olevan kaveri.
***
Noo siinä se homma hoetuu kun oppirahat riittää. Nehän on kuulema maksettava. Vaekka toesaalta säästääkki pitäsi, että säästys etes ne siemenperunat. Nuin omakohtasesti aateltuna maksut on maksettu. Vähä on tullu villoja vaekka porujakin on ollu...
***
Aenahan ne puhheet synnyttää ylleistä kaohua ja panniikkia. Miksipä se siitä oesi muuttunut. Tietenni jos on syttyny päässä se kynttilä niin sehän armovalakia levijää immeisten keskuuteen niin siitähän ei hyvä seuraa. On se kamalaa kattuva kun savu nousee kaekkijen korvista.
***
Joo nykyaekanahan siivoellaan noeta kulttuurin siivottomimpija paekkoja kuten ulokohuusseja ja kaehopaekkoja jossa on käötettyy kortonkii ja kaekkija muuta rietasta. Roena sitte nykyvään nostetaan, naama innosta väristen, suureen maeneeseen. Monenmoesta heitemannija ihhaellaan ja maksetaan setelirahhaa, vaekka ns. laolu on pelekkää karijuntaa. Ihimetyttää toesinaan!
***
Liekö tuossa puolesa jos kaonotarta kurkkii peräluukkuun. Häijyä varmaan tekkee. Kukapa sen tiennee, mulla on moeset ilot kokematta. Ja varmaan pysyvätki.