Rakas mahdollinen lukiani. Lauantaiaamun viihteeksi on tullut aika katsoa mitä sormenpäistä valuu näppäimille. Tarkoituksella höpötän niitä ja näitä - mitä mieleen juolahtaa. Sekin mahdollisimman hullunkurisessa muodossa.Voihan se olla, että vanhat piuhat lyö läpi oikeestikki. Haitanneeko?
***
Odottelen maapallon uudesti syntymistä. Eihän tästä tule helvettiäkään, jos kaikki vanha katoaa. Perintökalsaritkin! Myönnetään markkinat sai voiton .
***
Minkäs mahdan vaivanen mato matkamies maan...Matka loppuu ennen kun selkenee. Ukkonen tae pakkanen - sama se vaekka musta on valakonen tae päenvaston. Kaston kynnää. Muste lopussa.
***
Ei ole tietoa, kuka on oikeassa... vieläkään. Epätietoisuuden tuulet huojuttaa lahonnutta latvaa. Pökkelö kumahtaa epätietoisuuden päähän.
***
Hallelujaa! Itsensä hirttäneitä riippuu kuusen oksilla ja kalmanhaju saa Yrjön vierailulle. _ Mitä Yrjö? Oletko saanut.. montakin ählämiä ? Siinäpähän mieti mitä tuli tehtyä. Meinaa ehtyä öljyhanat, mutta ei se mitään ajetaan viinalla.
***
Elämästä luopumisoireilut ovat tiedostettu koko maassa, jopa kuussa on asiaan törmätty. Välillä on ihmetelty, voiko asia vaikuttaa kansantalouteen ja ´kansan hyvinvointiin?
***
Kyllä vaan se voi. Nyt ei ole selittelyjen aika. Kurkkikaa ympärillenne kun vielä voitte. Stasi kerrää salaisia listojaan ja suuret uhkakuvat on piirretty laajoihin seiniin.
***
Hiljaisuutta huokuu maa ja taivaskin. Pimeys on syvyyden päällä.. vai onko välii? Väliaikana voi tehdä väliaikaisen ratkaisun, joskin on myös varauduttava sen
seuraamuksiin. Ei sitä tiedä jos Koiraskin poikii. Näin kai se on nähtävä - jos ei silimään satu tähellisempää. Näkkyypä!