JÄLKIPOLTTOA.
***
Jo eilen vikkuuttelin, että Naamaherra oli tykänny kyttyrää mun höpötyksistä. Vihapuhetta on kuulemma meikänhorinat. Peeveli naorussa suin näetähöpäjän. On se herkkää. Rikos oli tapahtunu jutussa jonka otsikko on NAPA. Siinä on YKSI sana josta luultavasti Ruoska viuhahti. 24h. vettä ja leipää ja kamala ukkaasi päälle, että jos jatkuu niin tullee elinkaotinen ESTO????? On se niin herkkää!!
***
HÖPÖTTELY jatkuu ja jos mennee mehtään niin mennee!. Mikähän tässä nyt  juppasee kun polettaa niin raskaasti. Oesko teheny piikkijä tuluppaan. Pittää kattua. No ny pärähti. Mopo keulii jo. Syksynen hämärä kietoo päällensä hämärän huntua ja kohta kinoksessa on ahasta eikä umpi aokia. Jos ennakoijaan jo tulevaa...
...
SUURIN silimin silimäilin filimin = Katon illalla elokuvan. . Ruumista tuli enempi ku laki sallii ja komisaarihan siihen piti panna hommiin. Pölijä oli. Oes kahtonu filimin ensin nii oes tienny missä ja kuka se murhaaja on. No tekkeepähän jotaki palakkasa etteen - ja taakse. Yritin narrata unimaakarija hommiin vaen herra Parkki oli eri mieltä. Ny tässä höpäjän iliman alaleokaa. Vaen jatketaan!
***
MELEKEEN silmittömässä , korvinkuulumattomissa virtaa hiljaiset joet. Jään alla ne löytää perille. Lämmin valtameri odottaa. Siellä on helppo oottaa ylösnousemustaaan . Virttä tulee, mutta minä vaan katson ja odotan. Hitostako se lykkäsi virsiosastolle? No ajatusta tulee ja menee ja virtaa. Siihen on alistuttava, eikä tehä liian äkkinäisiä liikkeitä!
***
MINÄ odotan nousevaa päivää. Kivenpalaset krassaa kukkuani ja ilta on vielä nuori, vaikka jo tätä päivää on tunti kulunu. Onneksi muori löysi vaarin, ei se tilannetta muuta. Paree on silloin kun nuortea kukkaset on. Lakastuneet vain suututtaa. Kerran nuori aina nuori, valehtelevat siniset huulet ja pää tutisten nakataan taas tabu. Elämä on ja viikatteenterä vilikkuu nurkantakana.
***
KANTOKYKY näyttää heikolta selkä notkolla ja pidädyskyky alentunut. Taakka painaa, kunnes on vainaa, otetaan lainaa jos oma ei riitä, kuitenkin kiitä mitä sait ja liitä iltarukoukseen pyyntö paremmasta. Autuaita ovat ne jokka malttaa oottaa. Sillä katso hättäelemällä voe valita väärin. Harkintaa ystäväni, sillä hoppu ei oo hyväksi eikä kiire kunniaksi. Kumminkin rinnassa palaa...