ANKIJAT ON AJAT...
***Saatapeetä kirovaa se joka tyytymätön on. Kapinahenki nostaa päätään ja vaalikarjassa on uho päällä. Nyt -kele näötetää. - Mitä? Eipä liene mitään näytettävää saatikka käsinkoeteltavaa. Takuuvarmaa on että Kaekki jatkuu sunileee kuin tähänki asti.Kajehittaan naapuria ja haokutaan hallitusta jitellä mennee päen peetä!
***
Mutta ei hätää. Eihän se o tämän näkönen. Sitte voes huolta pukata josjoku sihtaes nurkan takana pitkäpiippusella haolikolla jossa on suolalatinki. Mahtas se kirvellä jos...'''
***
Vaen kovat on pojat. Tolokkuna kun mullottaa niin jäläkijä syntyy. Siinei palijo äplistellä kun homma hoetuu ja syötävä riittää kun kylyvää ja niittää. Eikä taivaalla pilvijä näö.
***
Sininen ja valkoinen värit on vappauvven, mutta orjas oon... eikä taivaalla pilviä näy. Hetken vaan on helepompaa, mutta kerran se kirpasee jos kohillen sattuu-
***
Moni kattuu tekemisiään, vielä usijampi tekemättä jättämisiä. Oi jos voisin... vaan kun en voi, tyydy siihen minkä kohtalo soi. Jos ei riitä niin piisatkoon. Näen on näpyt!
***
Aurinkossa aina.. ja sitten jo sataa. Risut kastuu risukasassa. Mutta kesä kuivattaa jos ei satu sataaan. Huommenna kaikki on toisin. On lunta tulvillaan ja varpaita palelee, koska suutarin lapsella ei oo kenkijä, mutts lapasissa löytyy..
***
Vaen mitpä suremaan Naantalin köyhyyttä kun Turku on rikas kaupunki! Mutta Lakkkeuvven aavoilla tuulee. Tiukka mutru huuleen...kestät kyllä sen. kestävyys kohillaan ja aiana voi vahvistaa. Näin se menee, poistulo on vaikeempaa joskus mahotonta.