TÄSSÄ SITÄ...
...taas yrittää vääntää muutaman kuolleena syntyneen ajatuksen ruutuun. Haotajaesija pittää suorittaa joka päevä. Semmonen hilijalleen haotaos tuonne arkistoon, tae aenaki poes silimistä.
***
Näen aluksi se on muutaman ajan näötillä, mutta tulevien tekstien paino on raskas ja sillee. Tosin sanotaan että kevijät nousee pintaan - kae kevijät porinatki? Joo, kyllä lähtee kun näpsäöttää ohtaan semmosta mitä haluvaa ja katso, siinä se kerran haovatu on ruutussa. Yhtä kuolleena kuin enenki, mutta harvompa se vainaja kovin virkijä on.
***
No, kun viskelee näetä irtoluita ja joskus huulija voe siinä jonkulaenen riemu revetä. Tietysti on vaara että lukija pullaottaa itkut. Se tietää nestuukin ostua ja muuta rahanmenuva.
***
Järkytys voe olla sitä luokkasta että se voe johattaa pyörijjään koppiin. Riski on kumminki otettava vaekka hevonpersiistä. En tosin tajua miten se sieltä löytyy. Se entinen mies on kumminki pitäny ko. paekkaa varsin tuottosana kohteena, koska on ussein siihen turvautunu viimetinkassa.
***
Minnoon koettanu seorata tuota miten se maa makkaa. Näen kevväällä ei oekein tiijä makkaako ollenkaa. Yö kauvetki jossaki sirkuttaa ja sirisee. Ruoho kasvaa ja Esteriki työntää lehenalakuva. Sitä omenata kun alakaa synnyttää se ei ookkaa niitä helepoempija tehtäviä.
***
Arska kumminki paestanee ja suihkarit pörisee. Ilimassa värreilee kevväesenaamun mieletön fiilis. Ny on toivon jjjjja lempeen aika.. ja sillee….