Meikä tahtoo olla nykysin laeskanlainen. Nuo kaikenmaailman kilpailut viie kaiken ajan. On formulaa ym. kilipaelua seurattavana Sää on kesäisentuntunen...´No kohta sataa vettä.
***
Kyllä se vielä reohahtaa palo kytemmään kun alakkaa ahava tuulet puhaltaa ja Äijän ohimolla täe ellää. Luulen että joutuu jarruliinat uussiin ja jarrukenkät. Sinne on kuitenki meleko pitkä aeka.
***
Joo, oekijjaan osotteeseen sinä rukkouksesi suuntaat - sinä murheella raskautettu! Muista polovistuva kun lähetät anomuksen yläilimoehin. Persettä siinä ei tarvii kun vahavvaa uskuva ja hyvijä polovija. Tuo parempi minä meinaa jarruttaa!!!!!!!!
***
Ummellako se toveri`? Rajupa tosijaan oli se tulupanpoesto. Minä kun eppäelin että sinä lekentaa lasketat, vaen pakko seon uskuva kun vaktaa näkyville pannaan. Tämmon sisäpiirin tarinaa!
***
Seon monella tuo armon kantomatka meleko pitkä. Kyllä se maalimanlaetaan ulettuu. Tiälläkkii toesinnaan poskija kuumentaa että minnoon piätelly että seon Pietarin tekosija. Muuta selevitystä en oo ilimmijjöön keksinny. Pitänneekö hankkii lyijyhaarniska kun sätteily on niinki voemakasta. Ne on konstit monet immeisen opetukseksi.
***
Eihän se tietenkää Peilin vika mitä peilissä kihtaa. . Minkä se hengen mies voe jos on henki vahava ja äkäsen hajusta. ja iäntellee vielä kulukkiissa
***
Vae keripukkija se joku ruokkii? No, mikäs siinä pukki kun pukki ja moni ukki on kerinny keriä pitkät siimat ja valkoiset lakanat sotkea. Että ei siedä halleluijjaa huuvella siihenkää kenelläkkää . - Joo -Ulalla ollaan!