JÄNIKSEN SELÄSSÄ
Tiistaihuomenta! Tästä se viikko jatkuu pakkasen merkeissä.. Pakkasta -18,5. Kaokolämpö lämmittää. Huommenna eri lukemat. Viilaa ja höylää eestakasi. Haetta meleko vähänen.
***
Tosi on ei tohi savusaonaan mennä. Siinä kävisi väärin ja pahasti. Pimijässä tormäelee kivikasa kiukaaseen. Ja siinähän on monta turmaa tarijolla.
***
Kivenmurikka kun puttoo varpaalle ja vielä kuuma. seon tie lasarettiin selevä ? Ja aotappa armijas jos sortuu lähellekkää lekureita. Ne on päevät äkkiä luvettu ja hauvankaevaja peittää saeraalan vahinkot ja erreökset - eikä koera perrään haoku!
***
Tätä meikäläesen tekstijä voe käöttää tojistusaeneeistoksi mihin vae. Aena lähtee. Vaekka kivensissään jos halu on. Vae s amakae se sille haettaa. Ei se sivu leivästä vie sekkää? 
***
Tosin kun tässä ollaan pallon päällä niin pitkähuikonen seon ennenko ollaan etelänavalla. Sitten tiijä kestääkö perse merivettä? Liekö sillä merkitystä. Maalimassa monta on ihimeellistä asijaa...
***
Eläkekerhojahan on tänäpäevänä jokapitäjässä monta.
On temarija ja komukkaa ja keskikarkijaa, Siellä täällä jo persuakin , kaekissa sama tyyli. Juuvaan kahavija ja juorutaan poessaolevista. Niin ja käyvään reisaamassa pitkin ja poekin.
***
Ihan sitä meinasin. Eihän sinne kerhoon hevillä pääse. Pittää taetaa tanko ja valssi. Vaen vielä se siitä jos entinen tyyli säelyy. No, miksipä ei?tae sittte muulla keinon.
***
Tätä meikäläesen tekstijä voe käöttää tojistusaeneeistoksi mihin vae. Aena lähtee. Vaekka kivensissään jos halu on. Vae samakae se sille haettaa. Ei se sivu leivästä vie sekkää?