...on immeisen mieli, jos ei oo kylymä niin hikijä iskee pintaan, jos ei oo näläkä niin juominen kyllä maestaes. Ei mulla ollu meininki tässä sen kummemmin valittaa,. Tuli vaen mieleen kun selasin noeta aamun lehtien sivuja, että kehenosti mennee. Nuo paskalehet varsinnii muuttaa kaeken miinusmerkkiseksi.Etitään sensaatijua ja jos ei löyvvy niin tehhään.
***
Semmonen tympäsee näen totista poekaa.Vaen minkäs teet kun mahoton tyytymättömyys on hyökänny immeisten arkipäevään ja sitä sitte ruokkii kaekenlaenen nekatiivisuus,
***
Paremminki hupilehtinä pittää lehtijä pittää.Yhtä tojellisia kuin pilleritehtaijen ravintolisijen terveösvaekutukset. Tae jugurtin ihimeitä tekevästä tehosta. Perkele! Mulla kun tuo maha on ollu pennusta pittäen meleko oekukas. Rakenteesta johtuen (sanoo lekurit)pierunaeheet kerräötyy paksunsuolen mutkaan. Se tekkee pirun pahan olon.
***
No, annahan ku selitän.Tätä jugurttijaha maenostavat oekein terveöspommiksi, Räijäöttää kaekki vaevat poes. Ei ollu yhtää helepottavaa vaekutusta. Kymmenkunta purkkija sitä panin naamanreikään, purkkipari päevässä. Ootin että kohta se varmaan heittää mahamouruamasta, kuhan saa panoksen valamiiksi. Olo vaen paheni, tuntu ettei kaokana oo että koko pötsi halakijaa.
***
Järkivähä käski lopettaa moesen ihimelääkkeen popsimisen. Niin se olo alako päivä päivältä helepottaan ja olin taas lähtöpisteessä. Toisinaan närästää ja turvottaakin, mutta Rennie auttaa. Tästä ny tuli tämmönen postaus. En ylleesä omia vaivoja vaikerra, mutta tulipahan ny erehtyttyä.Seon tätä!Laella pitäsi kieltää mosten mönjien maenostus.
***
Sää on entisen kertausta. Vaihteeksi kumminkin +. Tikitaali näöttää+1.2 Taevas pilivessä vankasti ja näöttäs olevan jottae tihkuva ilimassa. Lasin takkaa on se vaekijaa tojentaa, vae liekkö väliksi? Joka nokkasa ulos pistää kärsiköön/naottikoon seorakset.Ne kun on niin vaehtelevaeset nuo immeisen tuntemukset..