Ny jo keskiviikko. Eipä tuu tolokkua! No, riittänee noita? Lämpimän puolella yhä + 3.0 on lukema. Politiikot käö niin kuumina, etä ilimaki läpenee
***
Joo, semmosija ne persut on. Vuan eikköön nuo kuolle sukupuuttoon, tae liittyvät kokkoomusnuorriin. Heillähän on  lavijat laoteet ja natsiajatukset. Vaen menneepä se niinki jos se on kansan enemmistön halu. Sitä saa mitä tilaa.
***
Tietennii paloaoto se on kamala kokemus meillekki. Punanen tietää tuhuva ja tuskaa. Vaekka ruusu on punanen, siellä piilossa on piikki pistävä joka on lisäksi myrkyllinen.
***
Sehän on myös tiijettävä mikä on punanen ja kulukee ylös ja alas? Mitä mulle on kerrottu se on tomaatti hississä! Jos joku sitä polokasee, se on ketsuppi. En kyllä taijjuu mitä se tähän kuuluu? Eipä kuulukkaa, mutta näkkyy! NImittäen jos paikalle sattuu.
***
En tiijä. Eikae tulipalot tietenkää lopu vaekka paloautot hävitettäisiin? Mutta voisihan ne maalata siniseksi. viittaus viinamainoksiin.
 Mutta meillä onki kylän suurin kypärä (näkyä haittaa) ja letkein letku. Ruuta toemii! Missä palaaa? Kylä lähtee.
***
Minä lukasta hivvaotin tuossa Iltiksen kommenttija, vuojatuksessa oli rivivälliitki täötetty kullalla ja hopijalla ja lissää kuulema mieli tekkee. .. Kato perkele sekö meinovvaa tuassii katteuven piru mönkertää vasuri reppanoijjen munaskuita.
***
 Ottasivat kunnon matokuurin ja haalisi muutaman nivaskan lissää osakkeita ja ei se nelijäs asunto-osakekkaa pahhaa tee? Alakas ne kommariaatteet tuntua kummilta. Kenen joukossa seisot`?
***
Sitte sillä onnii hommalla kantavuutta ja laolelulla tehuva kun männee marssiloelle ja näläkääsä valittaa. Rahat kun männöö kiinteistöjen huoltoon ja osasahan se vie jämmäötyshoetoonki kun tuo köyhän omistaminen on niin suatanan ressoovaa ja kunnonpiäelle käöpää.
***
Eijoo niitä geeneissä tulleita taetoja rahanhusseerraamisseen. No, harijottelu tekkee mestarin, jos on soppeutuvvaa luonnetta. Moe!  -O-‎‎11.‎2.‎2015