OESKOO TUOLLEEN
***
jos ei satu olemaan kokonaan erlaella. Varsinki seon tärkijä näkökohta mietittäessä nuita suuren maaliman asijoeta. Jokkaeselle asijalle kun löytyy oma näkökantasa ja pienetki asijat voe johtaa niihin suurempiin. Riippuu aevan siitä mistä ne roekkuu.
***
Mitkäkö? No, esmerkiksi Puttiinin pallit. Siinä se on poeka joka ei leikkipuhheita tajjuu eikä hempeitä haastele, Naama on aena totinen kuin oesi suuriki tuska tievossa. Ja varmaan onki?
***
Täösin toesta maata on Trumppi Siinä on semmonen velikulta, että tuskin kukkaa naoramatta kuuntelee. Sillon niin soma väläke silimäkulumassa vaekka oesi totisetki asijat tappeetilla.
***
Sitte jos mennään vielä tuonne P. Korijaan niin siellä kyllä hymyt hyytyy vitsiveikoltaki. Näötästää että ankeutta riittää ja uhuva.Saa nähä osovaako tuo tehä semmoset panokset, että seon sitte menuva eikä aekomista.
***
Kyllä se tuommosilta pitäsi olla kaekki nykytekniikka piilossa ja tuommoset Ilit panna pimijään koppiin ja avvaemen reijästä ruokkija ja sitäki hyvin nirkosesti. Ehtisi perkele ajattelleen vähä muitaki. Tiktaattorit ptäsi tappaa sukupuuttoon maapallolta ja sotakalusto hävittää viimestä tussarija myöten.
***
Joo, vaen nuijen sykopaattijen periissä sitä vielä ollaan kun ne aekasa hilluvat! Eipä maha mittää-palijaen käsin.
***
Laohkijat ilimavirrat huhailee pitkin maesemija. -5.1 näöttää mittari. Taevas pilivessä ja muutama hiutale leijaelee ilimassa. Näellä sitä taas päevä mennään kun vaohtiin päästään, pikkusten vaekeuksijen jäläkeen. -