POEKETAAN,
***
Pallo jallaassa tässä  äijä istuu karanteenisa ja miettii voeko poekkeostilassa poeketa vieraesiin  panna puuta poekki ja pinoon. Poeketa aasinsiltaa kokkeileen onko Onni oekein.?
Kun ossuu oekijaan, tae tarkemmin aateltuna sattuu se joskus vääräänkin, paisi silloin kun ei osu lainkaan. Tullee huti.Vaekka läheltä mennee niin eipä tuu mittää vahinkua, paetti sillon jos lotossa ossuu lähelle. Ja vaekka osa ossuu - sanotaan vaekka 4, Sillä ei Herran huonetta rakenneta - eikä rouvan!
***
Jotkuhan ne taevastellee semmosiaki, että on tunne että seinät kaatuu päälle? Turha peleko jos ei oo aevan mätä talo. Seon otettava seinistä seleko jos semosta pelekuva on aestittavissa. Pokkijavasti pönkätä seinää ja siinä yhelle miehelle touhua riittää!
***
Selevä kevvään merkki on kun jokkasen räkäkirnu tuhisee ja on punanen. Monelle kevälunssa on tosiasija. Huolimatta siitä valtavasta vitamiini ja terveösjukurtin määrästä, joeta jokkaenen harhaluulossaan la koronan pelossa popsii kitusiisa nokka alakaa vuotaan. Monenmoeset pasiliskot hyökkää kimppuumme ja paenaa kötälleen jokkaesen, ihonvärriin tae varallisuuteen kahtomatta
***
Poekkeustilassa poekkeillaan sivuraeteille ja katotaan mihin kiskot vie, vae tuoko asemalle jossa on onni ja autuus, Kuka sen tietää, mihin ollaan matkalla? Sokkona seilataan toevoen parasta ja peläten pahinta. Paremmonkin pelko poes ja noukka pystyyn. Kyllä se sootä! poekkejavasti porisin asijan vieruksija <3 <3