Pyhäaamun rauha hiljaa huokuillee... Ihan tässä meinaa tunteelliseksi riepasta. Hiljasuus ja hämyinen valaistus on sitä jotain.Lauhat jatkuu +0.1mittarilukema.Mutta haaveilutvek ja vavolle!
***
Kyllä se tavan tollua kirpassee  kahalatessaan siellä tukiviitakossa. Sieltä on tukkee ja täältä on tukkee ja pönkkää siellä ja pönkkää täällä...Luulis saateri siinä alakaa katse kaehtammaan rehellistä immeistä silimmiin kattoessa.
***
VAEN mitä hulluja. Julukijasti vuan huuvvettaan tämä mulle ja tämä. Kansalaespalakkaa ja sosijaaliappuu, asuntotukkee ja aotonostotukkee. Kaekki pertana pittää suaha makkoelemalla. On pertana se päässy pahaksi.
***
JOOPA! Seon moni heti piilopaekkoja ehtimässä kun naarastiikerit hyökkejjää. Tae puuma!  Seon usseimmalla  tolokku poes kun kiimanen misu tekkee tosihyökkäöksen. Eikä ne ennen raohotu ennennku polliisit saavat sen kiinni ja pistävät raohottummaan. Semosija oon netistä ja töllöstäki havannoenu. Helepostihan tuon uskoo!.
***
NO, syytön kae minä oon. Minnoon vankasti pysyny asia linijalla. Joku voe tietysti eppäellä, että ei joo ollunna kaekistellen homma hanskassa. On ehkä lirahtanna jotaki rietasta joukkoon ja senhän tietää mitä siitä seuraa. Hylykimisrejaktijuva ja semmosta. Mutta riski on otettava. Historijankirijat sittä aekanaan valaskoon pimmeitä kohtija.
***
Vaen kyllä se siitä. Vaekka talavinen sää hyyvyttää kaeken kaoniin, niin uusi valakeus on oottamassa jo nurkan takana. Kyllä se siitä lutviutuu ja tilanne paranee jos ei pahene. Paekallaanhan sei pysy kumminkaa. MOE! -O-‎22.‎2.‎2015