HUOMMENTAI
--
Tätä päivää ystävät hyvät. <3 Mistä tunnet sä ystävän? Sitäpä sietää pohtia! Hätässä ystävä näöttää olleelisen. Pittääkö olla hätä käjessä vae riittääkö piilotettu hätä sitä ei ohjeistus kerro <3
****
Fb- ystävyys ilimastaan merkein. Peokku on arkikaveruutta. <3 on jo tunteellisempaa. Aotuvas ken <3 saa"! Kilvotelkaamme näissä merkeissä että me ystäviä olisimme.
***
Vaen asijasta kolomanteen.Sitähän alakaa olla tuota luonnonvaloa jo vaekka pitkäänkin työpäivään, joka sellasta kuin duunia touhuvvaa. Kerkijjää tehä suurenni urakan jos painaa pimijästä pimijään.
***
Takana on kaamos ja edessä kevät. Vielähän se maaliskuukin tosin yrittää talaventapoja näyttää mutta sillä jo toinen silmä vettä vuotaa. Näin on minun suuresti arvostama vanahakansa hoksannu.
Noissa sanonnoissa on sellaista viisautta , että nykyajan sutkaokset jää hopijalle, tae saanevatko etes pistesijoja.
***
Kisossa Pyssyhiihto on menossa, ´Sitä pittää jännätä.. Ampumahiihto on niitä rankimpija lajeja. Ja tuntus että mittää piristettä ei parane ottaa? Se voe alakaa käsi vatkaamaan sinne tänne, eikä satu kuti maaliin.
Miten sitten olisi vijakra, isot pojat sannoo että se jäökistää ja ase pyssyy tanassa, aekomattakkaa osua sivuun. Meneppäjatiijä noehen pojankoltijaesten juttuja.
**********
Kyllä siellä taetaa olla mitalit meleko lujassa Suomen evustajilta . Kaesa on raotaa! Alaku ei ainakaa suuria lupaa. No hällä ja väliä! Näkkeepähän!