UNESSA!
***
Unimaakari lupasi rikkaotta ja valtaa, että ei voe aenakkaa valittaa. Mennee saaterin luijjaa ja jarruista eijoo tietuvva ja suihtekki on jiänynnä Osulan puommiin. Kaasupolin kumminki toemii, että antaa mennä - Äkkipyssäökseen.
***
Vappaalla mennään ja tierrat lentää. Hevonen ruikkii kusta, tamma, ja suussa on kissanpaskan maku. Kalija oli hyvvää ja vielä mäörän sae halavalla. Vitunko hättää tässä. Ei kantsi lähtee sinne etelän pirujen potkittavaksi Eikä Luostollekkaa oo asijaa - Sukset puuttuu. Seon tätä.
***
NYT oon virtuvaalisti suunnitellu ponutehasta. Tehtaan pitäsi olla pikkoen iskusssaan ja vehkeet kunnossa isäntä kunnostellee vielä pillejjään . Tässä hinnannousuja ootellessa. Totta puhhuin kunnon tehasta oo nähänykkää.Suaphan tuota panna eholle.
***
Tokihan pontikka aenens on tuhtija sekä nesteenä että lusikkatavarana. Kokemusta on. Vaen vittuakos mie kesken sesonkin alan alekauppaan.? Kunnon aeneesta kunnon taksa!
***
  Kuten maenihin, Virtuvaalinenhan tämä mun tehas on. Semmosta höpöhommaa. Jostakin kuitenkin pittää koettaa naputella. Toki palijo sitä tullee toisteltuva ittijäänki. Mutta mikäs siinä, tuttu mies, tuskin pannee syytteeseen.
***
Vaen palataan kun käyvään kääntymässä. Uusin kujjein ja konstein. Vaekkaki luulen: sama kaiku on askelten...