...aamuna tässä onki postaokset menneet täösin ketuille. Vieläki vihiloo eilinen. Miksikö? Elä hättäellä. Istu perseellesi niin yritän selevittää. Katoppa kun ma-aamuna sähkö katkastiin oekein varotuksen jäläkeen. Ukkaasi oli että kello 8 eijoo ennää virtaa. Tok minussa vuan tuossapa verkossa, hätäjälin ehin pistää tuota ennenkeitettyvä soppaa eholle. No se ma, ei niinkää harmittanu, vaen annappa olla. Eilen aamulla kun ei ollu varotuksija niin antauvun oekein urakalla poriseen ja olin naputellu jo ummet ja lammet kun kello tuli 8 ja naps! Ruutu pimijäksi ja mun porinat sae siivet ja lentivät siivin valakoesin bittitaevaaseen ja siellä yhtyivät muihin tyytyttämättomiin. Sähkökato kesti vaen muutaman sekunnin, mutta maenijosti ehti tuhota aekaansaannoksen. Nyt on kello jo yli 8 mutta tallentelen välillä ettei suuri käsi saa vahinkuva aekaan.

Sanotaan että Iso Veli valavoo, vaen eipä mahtanu mittää. Ruutu män pimijäksi ja mulla viiksetyskäörä hyppäs ylos.Sitte masenti tyyliin: Olokoon -kele. Pienijähän nämä vastukset on suurten rinnalla, mutta aenahan sitä pittää, nykymalliin, valittaa.

Ny on ollu muutama päevä kolijampaa. Eilen ei juur tarennu Arskaa palavua. Taes olla hätäsesti +10 korkeimmillaan. Jo vaen siinä holotna tullee uikkarisillaan. Suap nähä tämä päevä. Luppaelihan ne tuulen kääntyvän puhaltaan lounaasta vaen mun tietojen mukkaan Herrat on sen syöneet. Ilimiselevää propakantaa. Jospa kumminki iltapäevällä voes sitä  Dvitamiinijä kerätä . Tiijä sitte onnaako sekkää. Vanaha raato taija mittää kerätä? Tae aenaki varastot on iliman kattua. Tiijä näestä! Maanantaena kerty jo 74v täöteen. On siinä naorussa piteleminen. Saes satasenkaa vuuvelta jäläkitilijä niin sehän pukkaes äverijjäijen kastiin. Vaen kuka hemmetti se meikälle rahojaan tukkii? Ei kukkaa, enkähän minä sitä ossaa käöttää. en aenakaa poijittaa. Sehän se kuulema tärkijää. Kenon kaotta oon koettanu vaen kaek männöö siemennysmaksuihin.

Vaen ei kae tässä. Pittää keskittyvä olennaeseen. Pyyhkästä muuvan Väenämöes- säje talteen kuleksimasta.. Varmaan joku on huomannu, että kannel on kovassa käötössä. Joutilas johonki joutaa... sanottiin ennen. Haetanneekö? Moe! -O-