VATULOENTIA.
***
Kyllä se immeinen on sortunu kauas elämän realiteeteista. Sen huomasi eilen kun kahtoen eläintensuojelijain höpinöitä töllöstä eilisiltana. Animalian tyttöset ovat hoksineet, että kalan syönti on murha! Kuulemma kalalla on siielu ja tunteet.
***
Aika erikoisia mielipiteitä. Kuten eläintä ei saisi tappaa???? Voi hellanlettas!!! Mitähän siitäkin tulisi jos kaikki saisi lisääntyä vapaasti?
***
Saateri -- kanejaki olisi joka paikka täynnä. Karhuja susia muita petoeläimiä. Jaa, mutta sehän olisiskin noiden mieleen. Ihmisen pitää kärsijä ja vaikka nälkään kuolla, kuhan susi saa einestä.
***
Kyllä kai hyötyeläimen elämä on enimmäkseen tuskaton ja hyvä. Kuolemakin tuskaton. Parempi kuin ihmisellä, tai talvella luonnossa? Hyvää päivää!
***
On se melko julmaa kun pedot syö kinkkuja ja eläin on vielä hengissä. Näinhän käy luonnossa.Aenaki töllössä. Voephan tuo olla että elukat ite tahtoo tulla syövyksi petojen eloksi. Luonnonlaki?
***
Mitähän siitäkin tulisi jos lihaa eikä maitotuotteita tuotettaisi? Olisi siinä vitsi aika vähissä. Purasta pettuva ja vettä voeteeksi. Tapa tae tule tapetuksi . viitakonlaki
***
Oikeastaan rikollista porukkaahan tuo sakki on. Laki säätää jokaiselle ihmiselle kotirauhan. Nämä sekulisakki tunkeutuu varkaisiin turmelemaan toisen omaisuutta. Eikö noita kukaan saa aisoihin? Ärsyttää!