...melekolaella. Kolottaa ja kivistää -kele! Kyllähän ne nuo terveösintoelijat tekkeet hyvvee jäläkkee. Sitä jos on kuinkaki raotanen terveös, niin niitä kun kuuntellee kotvan niin kohtapa tuntee ihtesä niin saeraaksi ja väärineläneeksi, että on ihime että huoku on jälellä. Niinpä jonottaan arvaoskeskuksiin ja napsimmaan sitte pillerrii. Kummahan on jos ei henki ala olla hakusessa itekelläki.

Tällä kaekella on hyvinki suuri merkitys työllissyyteen . Liäkärit suavat suuren korvaoksen ja erreökset peittää hauvankaevaja. Ja aena kilisee. Suakelj! Jollae valonsäjettä sentään työntee tähän aenasseen kurijuuteen. Kaekki kun meikällä on mennynnä vituralleen. Kukkaa eijoo tekstiviestiikä lähetelly saatikka postia. Eijoo syytetty seksuvaalihäerinnästä, eikä muustakaa riettauvesta. Vaen ruoka on maestunu eikä janossakkaa vikkaa. Politiikkojen kyllä passaa!

On tää yhtä kurijuutta ja ilimanaekusta pelleilyvä tämä ihimiskunnan  koko hommeli. Tulis maalimanloppu ja panis silijäksi kaekki systeemit, eikö tuo jonkulaesta maenintaa tulisi tapahtumakalenterriin - kansanevustajalleki?.

 Sama kitinä jatkuu ja väärin ajotettuja kohentumisyrityksijä suoritellaan. Mitä helevetin hyötyvä silläki lienee? Täh!

***

Mistä lumestahan ne vouhottaa? Kännykkä käessä messuuvat. että Lumija tuli. Täällä eijoo lunta satanu aenakkaa puoleen vuoteen. Kesä kelit, että kehua saes rakentta vaen kun puuttuu piirrustukset. Eikä sokkelikkaa oo rapija. -O-‎2.‎8.‎2013