....kun tässä naama virneessä alotellaan raskasta päevän urakkata. Valamistelut on tehty huolella ja tulokset on hyvinki siejettävät. Seon kevijätä katella töllyvä ja välillä riepasee välipallaa. On saakeli se laeska jos näestä olloesta valittaa.
***
Siinä taustalla voe naottija korvijen piippaosta ja nivelten vaemalluksija. Silimät vuotaa onnenkyynelijä ja kuola valluu suupielistä, seon merkki että mielessä on jottae herkkää¨
***
Kuten hyvinki heleposti huomataan tunto on tallella ja homma pellaa niin ku pittääki. Välliin kun käö kurkkaamassa takasilimällä lähteensilimää niin jo vaen voe taas hyvillä mielin tankata vaeka pikkusen raskaammasti. Näen se kierrätys jatkuu ja samalla tullee hoijettuva kuntuvaki kun välit kulukee perinteisellä tavalla.
***
Tosin harijotusta voe vaekeottaa kun ottaa evästä kerralla vähäsen. Korkeintaan kaksi voekkaria kertakierros niin keho pyssyy kontiksessa ja kunto hyvänä.Siinä päevänmittaan kertyy kuntoelun kontolle usijampi sata meetrijä.
***
Siinä kun päevän leppäelee ja huolehtiitärkeistä kehon vaatimista toemenpitteistä, niin jopa voe iltasella vettäötyä yöpuulle-. Tyytyttävän päivätyöskentely antaa tyytyväesen mielen- Kylläpä ei tarvihe peppuroija kun uni tullee kuin nuijan iskusta. Rauahallinen yöuni takaa että virkistyneenä herää   aamusellasuorittamaan raskasta elämäntehtävää-
***
Tasapaeno elämässä on elämää tärkijämpää. Jos jokin horijahtus sattuu voi harkita sen vahinkot välttää tekemällä vastavaikutus, siis horijahtaa myös toiseen suuntaan. Suunta riippuu mistä se roikkuu. Tarkemmat elämänohojeet voe kattuva tietysti netistä.
***
Syvän sylissähän sitä miettii josko tulisi joku häerijö systeemiin. Hirmumyrsky tae sunami raapasee mukkaasa. Siinei ennää virnuilla jos niin käö. Taetaa olla aenuva peleko että jääkarhu kävelee kavulla vastaan. Mutta senkin uhan voe väestää kun ei mee sinne kavulle!
***
Muutenki on     heleppo välttää vaekeuvvet kun kiertää ne ja jos ei pysty kiertään niin pyörähtää palluumatkalle. Vasta taevallettu tie ei hetkessä oo muuttunu vaekijaksi. Vae onko?
Passaahan tuota itekunki kokkeilla, Toenenki mahollisuus on!
***
Puista on lumenrippeet tippunu - Ilima on satteen näköstä.. Vesisajettahan tuota luvattiin. Tilattu ei ainakaa oo. Lämpö kumminkin on+ 1,1 ja varmaan nousee päevän mittaan.
***
Postaos on sekavaa horinaa. Oli tosijaan hankala yö. Säänmuutos kai meni niveliin. Nyttii ukkovarpaan niveliä vihiloo kuin oes veitti sinne välliin työnnetty ja sitä kääntelisi. Hitto ne kellot! Siirtäskö nuita, vae elääskö kesäajassa?