KESÄ.
***
Se on nyt kesä! Muuttuisiko mikään? No, naiset kaunistuu ja vähenttää villasia! Kosmetiikkaa kuluu ja tukkaa riittää. Kalijupäinen täti ei kakkua kaipaa.Kaikki riippuu siitä, mistä roikkuu!
***
Ruisleipä se tiellä pitää.Ruis ranteessa panee vastapelurille surua puseroon! Ajatus antaa pontta puhheille Sitä niittää mitä on kylvänyt. Paitsi rikkaruohoja. Niitä riittää joka lähtöön jos paluuseenkin.Padassa  pastaa! Hastala vistaa ja jalat koukussa. Polkkatukka kiharalla ja alla vai kulunut filtti. Ei tytöt hyvästä tiijä jos eivät ole kovia kokeneet.
***
Helppo elämä antaa väärät koortinaatit ja suuntavaisto vie hemmettiin. Tuskin tietön tie vie puusta pitkään, eikä konstit mitkään anna toivottua tulosta. On itestään selevää, jotta lyhkäset on laolujen lunnaat ja kunnaat huminoi tulevaisuuvenpelkoa. Otetaan selkoa missä mennään vai ollaanko jo tulossa.
***
AURINKOSSA palaa ikuinen tuli. Uimahallin keskellä helvetin esikartano. Avoimin mielin otan viestejä vastaan.
Kuin lastaan moni hellii kapulaa ja kansalaiset köyhyyttään marisee. Jo varisee syksyn keltaiset lehdet ja jossain on ikuinen kesä . Joko meillä? Se palajaa kun aika on kypsä.
***
Tulvat hyökyy yli vanhan mantereen ja vanha noita loitsuaa. Louhittu seinämä muurina ilolle ja surullinen on laulun loppu. Mikas hoppu bokserit hyljätä ja kokea syksyn vinkuvat viimat, sammuvat kiimat ja martona makaa maa.
***
Huolissaan moni kohentelee kaulustaan ja Tapiola kantaa tuhkat pesästä. Poliisi nostaa varoituksen sormen, mutta turhaa on potkia tutkijaa munille, jos ei ole rautasaappaat. Palautetta tulee oitis ja se ei ole hyvää! Näin se on nähtävä vaikka muulta näyttää. Hyvää päivää!