LA_AAMUA!
***
HUOMENTA, sanoo hän ja sihtaa tähtienvälejä! Hyytåvät pohjoisvirtaukset tekee elämän haastavaksi. HURAA! huutaa piiperöt ja tapüttaa kohmeisia käsiään- Me teimme sen! Nyt on tulossa jääkausi j kirottu ihmis-suku kuolee sukupuuttoon - vieraana lajina. Tervetuloa jääkarhut ja mammutit kohta on tilaa telluksella! Eläköön vihreäaate ja sille hurratkaamme!
***
O pastaa! Hastala vistaa ja jalat koukussa. Polkkatukka kiharalla ja alla vai kulunut filtti. Ei tytöt hyvästä tiijä jos eivät ole kovia kokeneet. Helppo elämä antaa väärät koortinaatit ja suuntavaisto vie hemmettiin.
***
Kiukaassa palaa ikuinen tuli. Uimahallin keskellä helvetin esikartano. Avoimin mielin ottaa viestejä vastaan kuin lastaan - hellii kapulaa ja kansalaiset köyhyyttään marisee. Jo varisee syksyn keltaiset lehdet ja jossain on ikuinen kesä
***
Kokemattoman tulvat hyökyy yli vanhan mantereen ja Kalman kalpea vanha noita loitsuaa. Louhittu seinämä muurina ilolle ja surullinen on laulun loppu.
***
Mikas hoppu kesä hyljätä ja kokea syksyn vinkuvat viimat, sammuvat kiimat ja martona makaa maa, huolissaan tässä kohentelee kaulustaan ja Tapiola kantaa tuhkat pesästä.Metsässä ei liiku lehtikään. Tiedonkulku hoijjellaan sähköllä. Autuaita ovat ne jotka ei lukemaansa tajua. Kuollut kirjain ei kelpaa elävään tekstiin!