...päivänä kantautuu huolestuttavaa uutista maastamme. Varsinkin maaseuvvulla on huomattu kovinnii väkivaltasta käöttäötymistä. Jopa kaopunkiolloissa väkivatasuutta on tapahtunu , kuitennii meleko pienessä mittakaavassa.

Vertaeleppa pakkoruotsin saamaa vastustavia mieliitteitä. Kuitenkin pakottamisilimiö on paljonkin luultua suurempi. Vaikka tiejetään istumisen vahinkollisuus niin istumisenpako riehuu epitemijana.

On kuulunu että pottujen pakkoistutuksija on tehty, Satistisimmat suorittaa sitä jopa koneella. Vapaata riemukasta elämääsä viettäneet potut pakkoistutetaan penkkiin. Pottu parka, siinä istut etkä muuta voi.

Naisilla on istutusmania suuntautunut tuonne kukantaimien puolelle. Kovassa kiihkossa istutetaan vapaana seisoneet taimet. Jopa ruusun istutuksia on havaittu. Piikitkään ei auta.

Tässä istutusvimmassa meillä varmaan loppuu penkit. Onko penkkimenekki yllättänyt markkinan. Kova kuhina kuitenkin kuuluu sieltä jopa täältä. Onhan se tietysti kovin helpottavaa istua. Seisontaa jaksaa aikansa. Jos sitäkään.

Olisi kovin onnellista jos kansa paraneisi tästä epitemija luonteisesta pakkomielteestä. Vapaana oleskelevat potut ja muut yrtit viettäkööt elämäänsä kuin tahtovat. Ehkä sittenkin ryhtikäs seisominen on kauniimpaa kuin velttona lötköttäminen vaossa? Ropleemaa palijo miettiny  -O-2.6.2014