HAPPAMIJA
***
SINÄKIKKÖ oot hoksannu? - Oo mieki ihimetelly! Joo-o  -Elä jo muuta sano näehen ihimmettelyjen kanssa. - Ookko tosissaan. -Ei naorata kun sitä vielä joku taoti isköö niin sitä männöö arvuuttaan liäkäreille mikä vaemaltoo. Sehän on kuin kuritushuonevanki menis anommaan lissee kakkuva. Mitäkö meinaan? Pistähän persetupakki niin yritän selevittää.
***
- Katohan sie! En minä ymmärrä. Huokaellaan kuinka se hanurista on tämä koko elämä, ja sitte kun näöttee, että homma alakaa olla siluvei, niin eiköhän kynsinhampaen yritetä kurjuutta jatkaa.
^***
Maksetaan isuva rahhaa lääkärille, että se kirijottas topakkaa myrkkyvä. Semmosta joka tappaa karhuva pienemmät ptopunkit, mutta kun on raotanen terveös sitä kestää vaekka syväniitijä? Savu vaen korvista nousee ja tukka lähtee, vaen kun on kova vastustuskyky niin - kurijuus jatkuu. Jos mahollista vieläki kurijempana.
***
Sitte kehutaan kuin joku saatanan sankari kuinka kovija tapuja naamaan nakellaan, eikä pieruun tuu mittää lisäsoentija. Kaveri kattoo kunnijoettaen, saattaapa hatunki raapasta päästään. pyytää nimikirijotusta ja toevottaa lujjaa kestävyyttä saerasharrastuksessa.
***
Kyllä seon kierrettävä pilleripurkit kaokaa jos meinaa iliman lisärangastusta lähtee sen viikatteeheiluttajan mukkaan. Sillä keinon on jonkulaenen mahollisuus, että kurijuus loppuu kohtuu ajassa. Mikä aotuus se on se pitkä ikä? Tosin jos vihannesosastolle pääsee niin ei tunne kipuja eikä tuttujakaan.
***
Mikäs seon sitte lennellessä. Paenovoema herkijää rasittamasta. Komijat maesemat ihhaetavana ja vappaos on lennellä iliman lupakirijaa vaekka Veenukseen. Mikäli harpunsoetto ei tunnu imasevan!