AHISTAAKO?
***
Pittää alakaa taas päästämään mikä sijottu on, immeisten iloksi -tae harmiksi - Nythän on ollu niin, että kaekkija paskaa ja surkeotta on kaevettu esille ja lisätty puolella. Tuskin nekkää tähän loppuu? Kaekki uutiset sitte kauhistellee ja siunaelee kuinka se on menuva nyt. Kaekenmaaliman paparazzit ja paskatoemittajat parveilee ympärillä ja ettii syyllistä. Jos ei löyvvy niin sitten tehhään jostakin, vaekka ei asijasta oo ku hajua.
***
Ihimekkös tuo sitten jos kansa ellää ahistuksessa ja synkissä ajatuksissa. Lynkkaamis mieliala on vallalla ja sylkykupiksi joutunut on hätää kärsimässä. Tietysti on oekein, että rötöstelijät jää kiikkii, mutta arveluttavin perustein syyttely on hanurista.
***
Varsinkin politiikot joutuu krilliin, vaikka päätökset on tehty porukalla. En usko että kukaan  yksin päättää suurista asijoista, jokka imasee miljarteja. Ministerit ovat nyt melkein kirosanoja. Eiköhän niillä kaikilla päätöksillä ole evuskunnan enemmistön siunaus. Se oikein. Mutta se pienen vähemmistön huutelu saa kaikupohojaa kansassa.Tae mistä minä tiijän? Kuhan törisen.🌹🌹
***
Pitäs katella HYVIÄ UUTISIA, ehkä ne saa ihmisten mielissä hiukan positiivisijä aatoksia. Kaikki ei olekaan niin huonosti kuin on väitetty.
***
Toki pahanilmanlinnut ja pahansuovat perkeleet alkaa pilkkaamaan ja vääristelemään hyviä uutisia. On se niin monta kertaa hoksattu. Toivotaan että jokukaan alkaisi ajatella, että hyvinhän meillä menee - keskimäärin.
***
On tietysti onnekasta ja asiallista juhlia tänään myös naisia. Onhan nyt naistenpäivä. Sehän pittää naiselleen itekunkin tarijota toppakahavit, kotona tae kylässä. Senhän naiset on ansaineet, vaikka sitä ei kaikki aina muista. Kovin usein saa lehistä lukija ikävijä uutisia kun nyrkki on heilunu ja monesti siinä nyrkissä on ollu puukko. Syynä on ollut melkeimpä aina herra alkoholi tai huumeet on sokassu järijen. Mutta koskaan ei väkivalta ole puolusteltavissa. Jolle päihteet ei sovi se pysyköön niistä erillään. Väkivaltaa on liian paljon.🌹🌹🌹 Mukavaa NAISTENpäivää.