LUPAUKSET.
***
Uhkauksia ja kähmintää ilmassa. Politiikot kiertää kehää, etsitään kamuja ja heitellään herjoja toisintuumaaville. Ootettavissa katkerraa sanailua. Mustaa pestään valakijaksi ja roeskastaa paskaa tuulettimmeen.On tullut aika lunastaa lupaukset. Vappusataset vaatii maksajaa. Rinteessä matkataan alaspäen. Sama suunta - huutaa kuski eikä bussissa oo jarruja. Vapaamatka alasp'åin ja sitten rysähtää.
***
Kelopuussa kukkiii kesäiset ajatukset. Temppu tehdään jos ei kaava unohdu. Kankeat kaavat vaikea sulloa pieneen tilaan. Pilaanko kaiken. Hapanmaitotuotteissa on hapan maku. Persettä penkkiin iskee duunari eikä saa palkkaansa.
***
Siivetön lentää päin seiniä ja pyrstössä pyörii puristusvoima. Lepopäivä siunataan mennen ja tullen. Mutta ei käsitetä. Mitä se on?
***
Pöytälaatikossa muhii 1-3 miljardin lasku  Se lankeaa maksettavaksi ennen kuin kukko kolmesti kiekasee. Voe meitä jotka istumme maksajan pallilla. Sitä saa mitä tilaa. Ihminen ei ymmärrä mitä menettää kun entisen hylkää. . Päässä pyörivät hikiset sukat. Korvat hörössä kulkee bussi  pohjoiseen ja keukkuen jatkuu matka Lappiin. Ei kuskiin ole luottamista. SAK satuja kertoo ja katuja mittaileen joukkojen suuret laumat.