MUSTAA MAGIJAA
Ny on asija siihen malliin, etteivät oo palijo mihinkää malliin. Ehkä voemme apuva hakija mustasta magijasta? Jos puristaa nouvata ohjetta!'
***
Nouse , ota aotosi ja aja seittemän tien haaraan ja katso mitä sinulle annetaan. Ota rento asento ja avvoen mieli niin huomaat jotain joka on ennen jäänyt ison-nokan suojaan. Kylymän rauhallisesti repäse ihokkaasi ja näet jotain joka sinulta salattu on.
***
Mutta sinä jonka käjet on kuin apinan jalat, elä satuta kättäsi poekaan, sillä paekka jossa seisoskelet on pyhä. Pyhänä voet sinä paekalla käyvvä, mutta arkena olokoon työmaa sinun paekkasi.
***
Pane uusi ihokas päälle ja simpsetit kaolaan ja mene Herrasi tykö, sillä paljon olet sinä syntijä tehny, mutta paljon on vielä tekemättä. Ahkeroe poekani niin saat kirkkahan ruunun . eikä sitä oteta sinulta poekkee.
***
Kyllä pomosi sua ymmärtää. Vähän on sinulle annettu, mutta paljon vaajitaan! Pistä lihas toemimmaan. Aivoja ei tarvi. Käyttöopas hukassa. Tuhkassa löytyy timanteja jos on tarpeeksi puristusvoimaa..
****
Seon tuo kilivottelu kuin henkivakkuutus. Elämässä kun koettaa olla ihimisiksi, vaen kun oes saannon vuoro saa vaen kylymää kättä. Viikatemies kumminki on armoton ja viikate viuhahtaa kun sato on kypsää. On se niin väärin. Liippaki hukassa!
***
Synkät värit meinaa olla tänä päivänä paletissa. Ruska on jo menny ja valakija hanki peittää tojistusaeneiston . Halla pannu.Mikä on tulos? Se on ennustettavissa.
***
Vae ootappa kotvanen niin jo alakaa nokka punertaa ja korvat punottaa kuin verta niissä oes. Vetasin muistinvarassa vanahaa tankua! Muisti pellaa meleko nätisti? Niin se pittääki! Sehän ei oerehi yhtään? Mitä ny pikkusen suttii!