Tuo parempi minä se lykkää kapulaa rattaesiinja väettää muka että hällä irtuvaa kultturellisempaa tuotosta. Napakka koukku leuvankärkeenja siinä uinuu toveri tietämättäpahasta maalimasta.
***
Ehän minä tietenkää voe väettää, etteikö toveri asijaa sanonu. Hyväksyn kaekki minkä kaveri sanoo. Meikä ku ei riita rakenna, vaen ei raohaakaa rukkoele. Silti määräsä seon minunnii pinnassa. Minkä sille voe, ku kättä ojentaa jos sattuu.
***
Luulen aenaki, että jos heppu on joskus työtä teheny, niin vituttanu on varmaan sitäki jos työkaveri ei saa muuta aekaan kun vaen mukana on.
***
Toenen saa tehä koko urakan, mutta pallakkijo pittää jakkaa sen kaverin kaa joka ei mittää tehny. Tämmöstä kuulema sattuu. Ehän minä sitä tarkalleen tiijä vaen näen oon kuullu!
***
Ohan se ny perkale selevää, että vituttaan se alakas suunnanki miestä semmosessa tilanteessa: Jumankauta että se ottaa aevvoon nuo kaiken maaliman lusmuilijat. Ilimaseksi, iliman vaevaa pitäsi saaha kuu taevalta - riittäneekö sekkää? Seon työ tehtävä työn aikana ja leppäelee sitte kun on sen aika. Nyt silä on!
 ***
Jumankaota tuommoset taevaanrannanmaalarit kun nuo piipertäjät ei taijjuu elävästä elämästä mittää. Voe helevetti kun naoratti kun lujin kommenttija muutamasta avviisista.
***
Nuistapa petoelläemistä. On niillä poijilla aatokset. Vaen suaphan nuo olla. Mutta se vaen vituttaa kun kaekki hyvvyys pitäs langeta sormeesa liikaottamatta ja sujen henki niille on tärkijämpi ku immeisen.
***
Voehan tuo olla en sitä kysseenalasta, mutta soppiihan tuota eppäellä. Jokainen immeinen on laolun arvonen, laolo Lavin Vepe. Eipä taennu sujen arvua mitata. Toki hukalleki on laolettu.  Turkkina arvokkaemmillaan. Vaen hyytyy se hymy Pullijaesenki jos mettätiellä näläkänen susilauma hyökkäes niskaan.
***
Kuulema susija laomottaen liikenteessä - sanovat. Ohan se kommija elukka mutta ei se koira oo. Noo, eipä noita tänne eksyne.