Huhtikuu ja eka. Aprilliä kaikille ja siilliä. Kuraveen sijalle korvenkyyneltä = pontikkaa! Kysymyksiä ilmassa. Vastaus omansa löytää

***
Vastaus hukassa jälleen ja tälleen peli poikki. Ja jäniksiä loikki arkana asemalle.Suuret on sillat pienien purojen yli. Laskelmavirhe?

***

Louhen palaset narskuu rattaissa. Elämä on murhaa ja turhaan sitä ikövöin nääs löin vetoa vielä sen verran , että kerran nousee idästä aurinko.
***
Kaamea kaamos leviää huoltemme yli. Ei sinne päivä paista ei kumota kuu. Vain käypi suu, josta ei tule loppua oleman. Pegasoksen rattailla keikkuu eiliset päivät ja kärryltä tippuvat enot veneisiin, jossa he eivät leposijaansa löydä.
***
Merenelävät suolaa suolaa että ne kauan säilyisi. Käärmettä pyssyyn ja tykille annetaan ruokaa, oi suokaa minulle vielä se hetki, että retki avaruuteen olisi kirkossa kuulutettu ja hunnutettu olisi tiine morsian.

***

Oi te herrat loistoautoissanne antakaa liika köyhille että te armon saatte. Ei liiku kivi kiveltä eikä laineet lyö rantaan jos te syntiset olette.
****
Tarkastus kierros näyttää puutteita pesissä. Kattoja vuotaa ja räystäitä tippuu, mutta sankarit kestää suuretkin paineet ei haittaa vaikka laineet lyövät eilistä korvalle. Mutta olkaamme jäykät, että huominen päivä koittaa. MOI ! -O-1.4.2015