NORMIHUOMENTA seon taas höpötysaeka koettanu ja palattu päeväjärijestykseen. Järijenpuutetta on ilimassa etelleen. Varmaan johtuu ilimastonmuutoksesta? Pakkanen ei pääse uuvistustyöhön. Rikkaa pukkaa. Nollakeli +1.4.
***
 JOO seon järenpuute asennekysymys. Ja koko on mihin vertovvaa. Ohan immeisenpää meleko pien jos vertaa hevosen...?Ja Eesaun käjet on tietennii Jaakopin jalat. Ja mitä siihen lisätään on pahasta.
***
 HEVOSELLA tietenki pääsee - jos on! Ja jos ei oonniin niin aotolla. Aotoon tae vastaavaan verraten palijoki mahollisuus on isompi. Hevosija pellin alus täönnä eikä piehtaroe,paetti jos antaa mennä läpi helijät ilimat!
***
SEONKI kova sana kun pyöräöttää kaarasa nokan kaotta muutaman kerran volttija. Hyvä jos huoku säelyy. Paha jos eijoo vakkuutusta. Seon kaara melekolaella entinen ja huommenna vekseli lankijjaa!
***
KYLLÄ se koettelee nyt liukkaijen tultua monenki maksukykyä jos itte ratissa toheloe ja maksuvalamius voe säekähtää kertalaakista.
***
PANKIN rukkoushuoneeseen polku johtaa jossa kohttaa ankaran pankinjohtajan joka ei anna armon käyvä oekeuvesta vaan vaatii jokkaesen killinkin mikä vipannu oot korkoineen takasi.
***
ITKU ei aota markkinoella. Naoru sen sijjaan , luulen, takkuuvarmasti. Piipaa-auto saapuu sirreenit soijen ja siirtää nopijasti hohotelijan turvasäelöön - pyörijjään koppiin.
***
Siellä sitä varmaan saa hihkasta kahenperseen voemalla. Tämmei oo hymypoekaen maa. Tämmön raakaa lihhaa syövijen tosi miesten maa. Oon käsittäny. Pitäneekö paekkasa?Voehan siihen pistää komitejan miettiin? Moe! -O-‎‎26.‎2.‎2015