PAREMPI MIELI...
***
Hyvät huommenet! Näenä aekoena kun popsitaan vaekka minkälaesta koppanaa js toukkaa ja sirkkoja torakkkka onki jo ccurmrrta. Taantumus taka-alalla hyikäile rikkaa rokassa.
***
Päevän kysymys on Nahka vae liha. Kah, siinäpä kysymys.
Taetaa olla melekolaella tejoreettinen kysymys.Vaatii tarkennusta.
***
Taetaa siellä makkarapötkyssä, varsinki halavoissa laatuissa olla melekosta moskaa . Kaekki käö kun pistetään myllyllä hienoksi ja massaan sitten äkäset aromit. Jopa sanotaan; hyvä ruoka, parempi mieli. Sijan nahkaa ja kananhöyhenijä. Jo vaan! Bon apetitt.
***
Kyllä kai sitä tuonne päänrakkoon katuvaa monenlaesta, tietämättä. Kerran oli lehessä että hiiri pakastevihanneksessa.
***
Mitä sitte? Hiiriki oli pakastettu. Sattunu vaen olemaan väärässä paikassa väärään aikaan. Huonosti siinä silloin käy. harvonkos sitä pakastelihaa vejetään naamariin? Täyttääkö vegenormija?
***
Monenlaista hirvitysta sitä löyvetään milloin mistäkin tuotteesta. Siitäki hirmunen haloo jos karva jossakin leivässä.
***
Sitä hyikäillään ja silleen, mutta sama suu saattaa sopivassa jamassa nuolla toisen .... Punahuulet tötteröllä. Eikä oo sattumaa. Makusa kullaki, vaen miten se mennee?
***
Niihän se on että mikä ei tapa se vahavistaa ja tuskin makkaran syöntiin on kukaan kuollu? Että nahka vae liha? Kaikki käy jos on nälkä ja väkevät maosieet.!
***
Sittenki parasta ruvisleipä ja aito voi. Mitä ssiihen lisätään, se on pahasta. No , mkä kellekki kelepaa! Itehhän sitä monttuvaan täöttää,!