...kyllä sitä mieltä että ny oesi aeka mennä rahamiehillä lakkoon. Saateri kun pörssit tippuu ja salakku vuotaa, mistää ei saa ennee tulonpoekasta. Ja köyhä kansa vuan naorraa kun markkinavoema jyrsiii viimmesetkii optijot ja rahakasat - kohta on paekalla pelekkä kuoppa.

Eipä kukkaa ou nostanna metakkaa kun kova koura kourassee salakun kulumasta. Minnoon koettanna viäntee murheenkyyneltä ja osanottuva noelle milijonääreille. Vuan eihän neo moksiskaa. Hyöt vaen virittellee uusija rahan ansoja että vielä se vyörähtää taas voeton puolelle. Semmostahan on tervehittävä suurella kunnijoetuksella ja nostella hattuva pelekästä ihastuksesta. Koettelee vaan eipä hylkää Herraa.

Seon ihhaeltavvaa tuommonen rejaaliasenne. Aena ei voe voettaa. Joskus joutuu maksumieheksi. Rahallahan on helevetin heleppo maksaa

Neon nuo rahamiehet kirijasa lukeneet, eivätkä ala vinkummaan kaatunneen maijon perrään. Vittuvako sille voe kun mualima muuttuu ja suhtanteet.

Sellunkeittäjätki lusikka kaoniiseen kätteen ja naottimmaan kaekessa raohassa pienempätä palakkaa. Kuhan ny päevä kerrallaan. Ottakkaa rahamiehistä mallia.
Saatavan saatava on saatava.

 Nyhhän tuo mahtaa kirkastuva kun AY-mölövi alakaa mesommaan. Ennustan että päen hanurija lipsahtaa suuntaoas. Aeka näöttää miten käö. Tuskin kuitenkaa kummemmin. Elämä ottaa ja antaa. Ny on oton aeka. Vae? -O-12.5.2014