LAOLUVETTÄ...
... tässä oooes tarvis. Laolut on niin takakirreitä ja ankeita. Ootella, että vaekka ihimeitä tapahtuu jos sattuu jonnii sattuman kaotta saamaan laoluvettä. Enti vanahaan nehän muutteli vettä viiniksi. No kukapa se jaksaa viininlitkua särpää. Vaen mistäpä sitä lehemättömälle voeta ja rahattomalle viinaa.Tyyristä ryöttä on.
***
Seon melekeesä meikäläesen kuviteltava olevasa päessään. Onni onnettomuuvessa on että tuo syntymähumala on aeka vankka. Naorattaa vaekka eijoo aehettakkaa. Tosin ne väettää, että paljon on aeheita laoluun.
***
Tae tietennihhää tuota naorunaehetta löytyy kun kuuntellee uutissija. Suuret herrat töpeksii  ja sitte kirkkaen otsin vyöryttää syitä alempijen päälle.Sen tempun ossaa tämä muka uusi voemaki. Tämäpä viherijä Touho vae Toukoko se?
***
Kyllä politiikokot ei taija ellää arkirejalismija. Kammijoessaan näkevät paenajaesija ja herättyvvään rientävät kansalle kertoon, että voe hirvijä ja voe jänistä!!! Oppositijo karijuu pelossaa, että joutilaat ja työttömät loppuu ku toimelijas hallitus hommaa työpaikkola solkenaan,Ohan sehirvijää jos immeinnnnen haluaa omillaan ellää. AY-pomot menettää huutosakin.
***
Palijo muutaki hupija ja mielenkevennystä sitä tapovaa tuota elonpolokuva kompuroijessaan. Jos ei satu tuiskahtaan nokalleen niin pätkähtää perseelleen. Ja voe sitä lähheisten ja naapurijen riemuva.Mukavahan se kun  riemuva riittelee
***
Eläppä sitte tämmösessä maalimassa. Kaekki on hivuskarvan varassa jos senkää. Ohan tuo kestäny! Sitä ei tiiä minkä aekaa. No välijäkö silläkää.