Kamalan kaunista tiistaita!!! Hirvijän ihanat kelit jatkuu eikä kellää oo huolta huomisesta. Tuulet nuo viestin jo toivat, mutta kuka sen tulkkaa ymmärtämättömälle. Turkki päällä kulkee tpisinajattelevat ja haistattaa pitkät kesälle!
***
Juhannus kuopii lähtökuopissa malttamattomana. Suuret Koronapilvet leijailee ilmassa ja etsii uhria jotka ovat kaatumassa epätoivoon jopa toivottomuuteen alkumetreillä. Hengityssuojaimet auttaa pysymään hengissä. Suojeltu henki - pihisee vielä-
***
Kevyvissä kesäkengissä juoksee kevytkenkäiset naiset ja ilotyttöjen raivostuttava kikatus saa ihon kananlihalle. Suru asuu puserossa eikä itkumuurilla ole itkijöitä. Koneitkijät (robot) vallaneet markinat. Kaiken yllä Tamokleen miekka...Tippuuko? Arvele ite.
***
Krokotiilin kyyneleet valuvat pohjattomaan lasiin ja sen
täytymys on suuri tapaus. Yhdessä itkemme ääneen. Emme tiedä mitä on luppeissa. Yllätys asuu sanomattomissa sanoissa.
Kenpä tietäis sen....
***
Lasten itku ja vaimojen vaikerrus on korvin kuultavissa. Ken näkee se kokee - vaikka katiskan. Mielellään naapurin katiskan, se on kotiinpäin. . Säret jääköön joutaville, kunhan arvokala sijansa saakoon- repussa! Pietari raahaa kahta kalaa - ja katso siitä riittä evästä kaikille valituille. Vain yksi on joukosta poissa.. Kuka? Luoja tietää.... Sven Tuuva,,,
***
Kalavale kielellä estää puhumisen. Joutavaa jorinaa korviin kuuleviin. Älä silmä pieni katso...koittaminen on nautinto. Älä kuitenkaan kokeile kotona. Hengenvaara! Ja avoimet ovet paljastaa kaiken. Alaston totuus on kamalaa kattua! K-18.
***
Siitä se lähtee . sano Sipelius ja lähti kalijoille. Aaria oopperasta . Kusasenko vai enkö? Ja me pojat niin laulettiin. Puheenvuorot kortilla joten sano se sävelin. Nuottikorvassa vaikkua. Älä korva pieni kuule - mitä vain! Kuuntele KESÄÄ.