...että ollakko vae mennäkkö vae olla torsottaa lähtötelineissä. Tietenki se vaatii lähtötelineitä, mikäli meinovvaa ampasta pikapyrräöksen. Jos taas meinaa maratoonija niin siinäpä ehtii äplistellä alakumatkalla- hyvinnii tarkkaan, että lähteekö sille paskareissulle laesinkaa, vae pistääkö puolimatkassa suoran silimään ja ohittaa väsähtänneet kiihkoelijat . Hoppu eijoo hyväksi, eikä kiire kunnijaksi. Vaohti se tappaa ei matka, oon kuullu??? Sopinee tuota eppäellä. Jos meikäki lähtis maratoonille niin seos kuolema jo saassa meetrissä vaekka konttaes.

***
Kuten arvon lukija jo varmaan huomaa? Se on Kalevvankisa henki ny meikällä päällä. Läkähyksiin asti oon visijoenu miten se juokseminen on rankka laji näen helteillä. Siinä ei saa pallautumishetkijä niin kun hiihossa. Kokoajan on vejettävä tossua toesen etteen. Jos jättäs kerrankaa suorittamatta kysseisen arpeetin, niin nokalleenhan siinä menne kovaki kaveri.
***
Joku Haeleselassihan se oli kova kaveri, liekö pehementyny. Nykyväänhän seon tuo juokseminen niin rajuva, ettei siinä valakoihosella oo palijo jakuva. Ne siellä Ahriikassa niin ahaneesti joutuvat harijottelleen pakkoonjuoksuva. Ei koskaa tiijä millanen villipeto seläntakana himottee päänahkaa, tae voepa se kelevata koko paketti Näen asijaa pahemmin tuntematta aenaki siltä tuntuu.
***
`Sitte aevan verraton laji helteellä on kepinheitto. Siinei kauvua tarvii ähärätä kun leppi lentää aenaki jonku aekaa. Ret pullija pintaan niin keppi saa siivet. Eikö nuo oo hommaa hoksannu? Toevotaan että hoksaavat, muuten on turhatoevo. Alakukantanen metästäjä pitäsi herättää suomen keihäskavereissa, Joku otuksen hahamo tae vihamies sinne satasen päähän, niin ohan kumma jos ei keppi lennä aevan valtaviin kaariin.Pijan saes lehti-ilimotuksin kuuluttaa kavonneesta keihäästä. Voetto oes tietenki vitun kuusessa. Eihän mittaosta voe suorittaa jos keihäs hukkuu? Oeskoon se yliastuttu`.
***
Elämme nyt kovin raohatonta aekaa. Raohaa ei oo maella halameilla. Raohatonna on elämä juuri sitä ollakko vaeko ei olla. Kuitenki pitäs olla. Lähe näehen ristiriitojen kanssa MM:iin!!!!

No, olipa miten oli, mutta näen on, että kesäki näöttäötyy maesemissa. luvassa Pirun rankkoja ukkosija, mitä energijan tuhulaosta. Erräätki kwtit menne kun hutsun perCCn. Kaonis päivä nytte tulossa. Arska paistaa ja löylyvä jo 15. se mahtaa mennä helteen puolelle. Palijo jaksa muuta kun läähättää ja katella varijopaekkoja, vaen tätähän sä pyysit!!!