Tähän sitton taas tultu. Perjantaeta koko päevä. Kelejä piisaa. Lunta ja räntää -0,8. Ei paha.Satunnaen lukijani ymm'rtää yskän ja yskii mukana - aenaki noen mielessään. 

***

Näötästää että mitä kurijempaa kelijä,  sitä lujempaa mennään- alaspäen. Vaen eikö se päätetty, että viisi suunnasta, kuhan liikettä löytyy.
***
Kyllähän se tämä talavi jo itessään suap immeisen kengän raskaaksi. Joka puolella luonto on lunta tulvilla. Voi mummo parkaa, umpia riitää.
***
Kuolemantuskassa, talitintti ettii syömistä. Suuri kumisaapas tallaa surutta koomassa nuokkuvan tintin. Iliman tunnontuskija immeinen silipasee elämänjuuret porkkanalta ja ilimeistä naotintuva tuntijen jyrsii terävillä sapellihampaella puolustuskyvytöntä porkanaraokkaa. Kato kato, livahti piiperöijen tontille!
***
Luvin tuossa kuuhulluuvesta ja sen vaekutusta eri yksilöehin.Saapahan tuota kirijotella ja luulotella aekasa kuluksi vaekka mitä. Seon vaen sitä ajanvietettä.
***
 Ei siihen tarvita kuita eikä muita. Antaa vaen luontaesen hulluuven tehä tehtäväsä vappaasti.
***
Tämmösestä on merkkijä sielläsuntäällä ja jokapaekassa. Tosin hulluuven lajia on monta ja se ilimenee monellalaella. Vae haetanneeko kuhan kukkaa ei rietao raevoehisa? Seon jäläki rummaa. Varsinki jos on silipassu muutaman kannabis sätkän.
***
TALAVI se reppii naapurijaki - oon huomannu. Tämä tarkottaa naapuria noen ylleesä. Tässä ei oo tosiasijalla jakua
***
Tässä pikkunen varotuksensana. Suluje korvasi tuollasilta houkutuksilta. Siitä ei hyvä seuraa. Sen polun päätteessä on laatta. - Joka tästä käö saa kaeken toevon heittää! -
***
 Mistä se naapuri, vanaha ukko, sen toevon kaapasee - heittääkseen? Paremminki pystyy heittään veivin, Aenaki tuo on ollu meleko toevoton. Vaen mun viilaan tehköön niinko hyvä tullee!Moe!  -O-‎‎30.‎1.‎2015