ONHAN SE SILLEEN...
...että itte kuhi tässä laman kamalassa pyörteessä miettii mitä voesi tehä Isänmaan hyväksi, että se selevijäesi jaloilleen ja saisi jonniillaesta kilipaelukykyvä.
***
Minnua aevan surettaa kun nuo AY.väki tekkeet kun viekkaat varkaat ja väärät valtijaat. Lakolla hyöt uhkaat ja palkkaa lisää vaan vaativat. Eikö hyöt pöljäkkeet ällyä , että tällä keinolla me ollaan kohta kaekki keppikerijäläesija ja saahaan matkustaa Rommaanijaan kerijäämään niitä alamuja takasi jokka meiltä on viety.
***
Tiilikaenen, tiijättä tämän ministerin, raatasi tuossa, että enerkijjaa pittää lissää tehä tuulesta. Kallista kuulema on, mutta on niin mukavaa kun siivet pyörii. Tuulellakäöpä koko ukko.
***
Se enerkijan tuotto onnii aevan laskelmallinen juttu. Yhen tuulisen päevän tuotto kerrotaan 365. Jo on huimat tuotot. Siinä on selevä markkinarako.
***
No, minullahan kun on tuo ajatus alakanu vihertää, niin oon pääni puhki miettiny vasta voemaa noehen härrävärkkijen elimimoemiseksi. Ja leokaa hieroessani tuli AHAA elämys mieleen. Säästämällä voijjaan moenen enerkija määrä heleposti saaha tevollisuuskäöttöön????
***
Kuten on tiettyä, että partakonneet surisee melekeen joka äijän naamalla, tuhoten miehenmerkit sen siluvei! Mutta.....Kun kaekki äijät lopettaa sen leuan jyystämisen ja antaa parran vappaasti rehottaa, niin enerkijjaa säästyy moninkertasesti se tuulihärrävärkkijen tuoton.
***
Onhan tietenki sitten muitakin etuja parran vappaasta viuhumisesta. Ei tarvi kasvovoeteita eikä naesmaesija partavesijä. Kasvojen tekovirheet peittyy armijaasti pehkon sisään. Monista muista ettuista puhumata.
***
Toevotaan että ministeri lukkee tämän itejan, niin saahaan Suomi nousuun kuhan nuo AY pellet pitäesi mölyt mahoessaan.